Засідання Ради роботодавців на факультеті аграрного менеджменту

29 травня 2015 року

     26 травня на факультеті аграрного менеджменту створено Раду роботодавців. До складу нового формування увійшли випускники факультету, які займають провідні позиції на виробництві, в бізнесі та політиці.

     Декан факультету аграрного менеджменту Анатолій Остапчук розпочав зустріч із інформації про основні тенденції розвитку факультету, особливості підготовки фахівців, посилення інтеграції в світовий освітній і науковий простір, організацію і проведення конференцій та семінарів, наукові зв’язки факультету та організацію дозвілля студентів. Особливу увагу було приділено необхідності розвитку взаємозв’язку між роботодавцями та університетом і факультетом зокрема, де основними завданнями є підвищення якісного рівня освіти з урахуванням новітніх світових вимог і зростання ефективності використання фінансових та матеріально-технічних ресурсів, спрямованих на розвиток факультету.

    

    

    

     До складу Ради роботодавців факультету аграрного менеджменту увійшли:

  • Висоцький Тарас Миколайович, УКАБ, генеральний директор;
  • Журавель Олександр Миколайович, ФГ «Журавель», голова;
  • Касьян Андрій Олександрович, BASF, керівник відділу продажу Україна, Молдова, країни Кавказу;
  • Ковтун Олена Анатоліївна, директор ГО «Клуб випускників»;
  • Костюк Ольга Дмитрівна, доцент НУБіП України;
  • Лишиленко Ігор Анатолійович, ТОВ «Голландський корм» компанії «Ерідон», директор;
  • Ліссітса Алекс Миколайович, ІМК, генеральний директор;
  • Мєтєлєва Інна Дмитрівна, Сварог Вест Груп, заступник Голови правління;
  • Мірошніченко Іван Володимирович, Народний депутат України;
  • Осадчук Володимир Ілліч, Noble Resources, генеральний директор;
  • Петричка Наталія Євгеніївна, спеціаліст по розвитку і навчанню персоналу, ПАТ «Миронівський хлібопродукт»;
  • Томіленко Валерій Михайлович, експерт ринку рослинництва;
  • Ус Іван Іванович, ПП Агроспецпроект, директор;
  • Шеремет Максим Васильович, MILENAGRO group of companies, Менеджер з фрахтування та логістичних операцій;
  • Шилюк Ігор Вікторович, Cygnet Agrocompany, генеральний директор.

    

    

     В роботі зборів взяв участь проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша. Він зазначив, що з метою посилення конкурентоспроможності випускників, необхідно узгоджувати навчальні плани з вимогами сучасного ринку праці, поглиблювати знання передових технологій, а також підвищувати кваліфікацію безпосередньо на виробництві. Сергій Кваша наголосив на необхідності ефективного функціонування ради роботодавців, члени якої готові допомогти в покращенні підготовки практичної складової навчального процесу, стажуючи студентів на своїх підприємствах та департаментах, а в майбутньому – забезпечити працевлаштування кращих випускників.

,

     Головою Ради роботодавців одноголосно було обрано Тараса Висоцького. Заступником голови стала Олена Ковтун, а секретарем Ольгу Костюк.

     Новообраний голова ради роботодавців факультету аграрного менеджменту Тарас Висоцький запропонував ввести до ради роботодавців представника від студентства. Студентку 3 курсу спеціальності маркетинг Каріне Подолян було обрано до членів ради.

     В ході дружнього спілкування учасники зборів обмінювались думками щодо підвищення іміджу факультету на ринку освітніх послуг, ресурсної підтримки навчання та практичної підготовки, залучення студентів у виробництво, а представників бізнесу – до навчального процесу (читання лекцій, керівництво практикою та дипломним проектуванням). Також присутніх було поінформовано про особливості взаємодії Ради роботодавців з факультетом та Радою роботодавців університету.
     Всіх учасників засідання Ради роботодавців запрошено на святкування «Дня НУБіП України – 2015», який відбудеться 29 травня на стадіоні університету.

Анатолій Остапчук,
декан факультету аграрного менеджменту

 


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook