Вітаємо з 112-річчям колектив Немішаївського фахового коледжу НУБіП України!

14 вересня 2024 року

Шановний Володимире Іллічу!
Шановні викладачі, студенти, випускники Немішаївського фахового коледжу НУБіП України!  

Прийміть найщиріші вітання з нагоди 112 річниці від дня заснування Вашого освітнього закладу!

За понад вікову історію коледж пройшов шлях від сільськогосподарської школи до сучасного закладу фахової передвищої освіти, підготував понад 35 тисяч висококваліфікованих спеціалістів для економіки не тільки України, а й багатьох країн світу.

Сьогодні Ваш колектив є одним з передових, відомий своїми багатими традиціями і численними здобутками. З Вами співпрацюють провідні аграрні підприємства і роботодавці, коледж постійно оновлює матеріальну базу, залучає на навчання талановиту молодь з багатьох куточків України.

Ваш колектив продовжує і примножує славні традиції Національного університету біоресурсів і природокористування України і ця річниця – ще одна приємна нагода відзначити Ваш високий професіоналізм, інноваційні підходи та самовіддану працю!

Щиро зичимо Вам невичерпної енергії, оптимізму, сили у виконанні почесної місії – творіння добра, підготовки висококваліфікованих фахівців, поширення знань і професіоналізму!
Молодому поколінню студентства бажаємо досягти своєї мети, знайти гідне місце у житті, зустріти добрих і надійних друзів. Ніколи не зупинятися на дорозі Знань, вона цікава і по-справжньому нескінченна!
Плідних Вам успіхів на ниві освіти і науки, міцного здоров'я, радості та добра під мирним небом у процвітаючій Україні!
  


 

Ректор Вадим Ткачук

 

Президент Станіслав Ніколаєнко

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook