Провідні фахівці факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК НУБіП України взяли участь у бізнес-форумі «Кондитерський бізнес»
Провідні фахівці факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК НУБіП України взяли участь у бізнес-форумі «Кондитерський бізнес»
7 вересня 2024 року
За ініціативи компанії Marko Pack 4 вересня в Києві відбувся щорічний захід «Кондитерський бізнес 2024». За багато років ця бізнес-зустріч зарекомендувала себе як дійсно ефективна платформа для обміну досвідом і пошуку нових можливостей для FMCG-компаній, постачальників інгредієнтів, технологій і пакування, а також представників ритейлу.
У бізнес-форумі взяли участь декан факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК НУБіП України, доктор технічних наук, професор, академік АН вищої освіти України Лариса Баль-Прилипко та доцент кафедри технології м’ясних, рибних та морепродуктів, кандидат технічних наук Богдана Леонова.
У рамках програми бізнес-форуму, з доповіддю “Філософія підготовки висококваліфікованих кадрів для підприємств м'ясної галузі” виступила декан факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК НУБіП України, доктор технічних наук, професор, академік АН вищої освіти України Лариса Баль-Прилипко.
Лариса Баль-Прилипко ознайомила учасників бізнес форуму - потенційних роботодавців випускників факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК з місією НУБіП України; концепцією підготовки висококваліфікованих кадрів для підприємств м'ясної галузі в НУБіП України, яка базується на орієнтирах сучасної моделі випускника спеціальностей Факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК, зокрема, знання технологій, активне прагнення розширити життєвий горизонт, раціональне використання свого часу, особистий успіх, інтелектуальний розвиток, вміння працювати в колективі, співпраця з роботодавцями, відкриття наукових журналів, участь у заходах, міжнародна діяльність.
Участь фахівців факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК НУБіП України у бізнес-форумі “ Кондитерський бізнес” дала змогу налагодити та підтримати ділові стосунки з провідними експертами галузей, виробниками, переробниками, постачальниками. Переробники та постачальники мають змогу дізнатися більше про інновації та сучасні тенденції якісного навчального процесу та успішність працевлаштування випускників факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК НАН України.
Ігор Устименко,
доцент кафедри технології мʼясних,
рибних та морепродуктів