Студенти Ніжинського фахового коледжу НУБіП України за чисте довкілля

11 вересня 2024 року
 
11 вересня 2024 року у рамках Всесвітнього дня прибирання «World Cleanup Day» на березі мальовничої річки Остер відбулася екологічна акція «Чисте довкілля» за участі студентів першого курсу спеціальності 208 «Агроінженерія», ініціаторами та організаторами якої стали викладачі дисципліни «Основи екології» Ольга Кантур та Валерія Литвиненко.  
Основною метою заходу було привернути увагу до проблеми забруднення річок та водойм, а також поширити культуру дбайливого ставлення до природи. Учасники екологічної акції дружньо та натхенно збирали сміття вздовж прибережної зони, що значно покращило стан прилеглої території.
 
Захід продемонстрував, що об’єднавшись, можна досягти значних результатів у боротьбі з екологічними проблемами. Крім того, дана ініціатива не лише допомогла очистити територію, але й сприяла підвищенню екологічної свідомості серед молоді. 
Акція «Чисте довкілля» – це лише один із етапів у боротьбі за чистоту навколишнього середовища. Закликаємо всіх небайдужих продовжувати долучатися до подібних акцій, сортувати сміття, використовувати екологічні матеріали та пам’ятати, що природа потребує нашої турботи щодня.
 
Прибирання берегів річки Остер стало чудовим прикладом того, як можна спільними зусиллями зробити світ навколо чистішим і здоровішим.
 
 
Ольга КАНТУР, Валерія ЛИТВИНЕНКО,

викладачі дисципліни «Основи екології» 


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook