На факультеті ветеринарної медицини проведено атестацію навчальних і навчально-наукових лабораторій кафедр

10 вересня 2024 року
06 вересня 2024 р., на виконання наказу ректора Національного університету біоресурсів і природокористування України від 11.07.2024 р. № 808 «Про проведення атестації навчальних лабораторій НУБіП України», на факультеті ветеринарної медицини було проведено атестацію навчальних, навчально-наукових і навчально-науково-виробничих лабораторій.

Комісією у складі: начальника навчального відділу Ярослава Рудика (голова комісії), заступника начальника навчального відділу з практичного навчання студентів Олега Бачинського (заступник голови), заступниці начальника навчального відділу Лариси Кліх, доцентки кафедри охорони праці та біотехнічних систем у тваринництві Тетяни Зубок, начальника відділу програмного забезпечення Олександра Лопатка та начальника відділу з надзвичайних ситуацій Віктора Антоненка проведено атестацію 26 навчальних, 10 навчально-наукових і 1 навчально-науково-виробничої лабораторій кафедр факультету ветеринарної медицини.

 

 

Завідувачі кафедр представили членам атестаційної комісії унікальність кожної з лабораторій, детально зупинялися на дисциплінах, які викладаються здобувачам вищої освіти на лабораторних, практичних заняттях, оснащенні робочих місць лабораторій сучасним обладнанням, приладами та матеріалами.

 

 

У процесі проведення атестації, комісія ознайомилась з оновленими положеннями про діяльність лабораторій, наявність робочих програм дисциплін, оновлених навчально-методичних вказівок до виконання лабораторних і практичних занять, наочних посібників виданих за останні 5 років, наявність сучасних технічних засобів навчання (мультимедійне забезпечення, альтернативні методи навчання і т. ін.).

 

 

Значна увага членів атестаційної комісії приділялась питанням охорони праці та безпеки життєдіяльності здобувачів при виконанні ними лабораторних занять, з урахуванням безпекової ситуації обумовленої воєнним станом, і дотриманням правил пожежної безпеки в лабораторіях.

 

По завершенню проведення атестації кожної з лабораторії, комісією заповнювався атестаційний лист та вносились окремі приписи та зауваження, із зазначенням терміну їх усунення.

На завершення, члени атестаційної комісії відмітили високий рівень підготовки навчальних, навчально-наукових і навчально-науково-виробничих лабораторій кафедр факультету ветеринарної медицини до атестації.

Юрій Жук, 
заступник декана
факультету ветеринарної медицини

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook