Волонтерська діяльність кафедри ландшафтної архітектури та фітодизайну: допомагаємо силам оборони - наближаємо перемогу і мир

10 вересня 2024 року
Від початку нового навчального року співробітники кафедри ландшафтної архітектури та фітодизайну Навчально-наукового інституту лісового і садово-паркового господарства плідно співпрацюють зі стейкхолдерами та студентством, залучаючи останніх до розбудови волонтерської діяльності Університету.

Лора ШЕН та Олексій ПАРХОМЕНКО, керівники найпрестижнішої в Україні Студії флористики та дизайну LORA SHEN та найпотужнішої в нашій державі мережі квіткових магазинів КАМЕЛІЯ запросили студентів Навчально-наукового інституту лісового і садово-паркового господарства долучитися до волонтерської діяльності з плетення маскувальних сіток.

 

    

Для здійснення волонтерської ініціативи, на першому етапі, та здобуття навичок із плетення маскувальних сіток для ЗСУ завідувачка кафедри ландшафтної архітектури та фітодизайну Олена КОЛЕСНІЧЕНКО та доцентка кафедри Вікторія МІНДЕР об’єднали в творчий колектив студенток першого, другого та третього курсів ННІ лісового і садово-паркового господарства.
Тож вже 27.08.2024 р. колектив волонтерок відвідав Студію флористики та дизайну LORA SHEN, де вже багато місяців поспіль працює колектив небайдужих українців, які зранку до пізнього вечора плетуть маску
вальні сітки.
На початку знайомства пані Лариса провела екскурсію для студентства, продемонструвала новітні розробки власного бренду, сучасні зразки української кераміки, яку виробляють на власному підприємстві, колекції тропічних і субтропічних рослин, які можна придбати в салоні.

 

Надалі, після гостинного частування смаколиками, студенти почали опанувати навички плетення маскувальних сіток разом зі знаними фахівчинями цієї справи. Тож вже за чотири години наші студентки сплели свою першу маскувальну сітку!
Наші колеги, Лора ШЕН та Олексій ПАРХОМЕНКО, зробили нам цікаву пропозицію, від якої кафеда не змогла відмовитись, і вже в навчальному корпусі №1 встановлено дерев’яний каркас, який кафедра ландшафтної архітектури та фітодизайну буде використовувати для забезпечення наших захисників маскувальними сітками. Необхідні матеріали надаватимуть Лора ШЕН та Олексій ПАРХОМЕНКО.

  

Ми щиро вдячні нашим колегам Лорі ШЕН та Олексіюй ПАРХОМЕНКО за надані можливості долучитися до волонтерської діяльності, здобуті навички та такий важливий досвід!

 

Олена Колесніченко,
завідувачка кафедри
ландшафтної архітектури та фітодизайну

Вікторія Міндер,
доцентка кафедри ландшафтної архітектури та фітодизайну

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook