Бережанський фаховий коледж: Продовжуємо співпрацю з бізнесом, підсилюємо практичну підготовку студентів!

8 вересня 2024 року
Цьогорічна осінь дивує своїми жаркими днями і тому висидіти в авдиторіях студентам важко. А сконцентрувати свою увагу на теоретичному матеріалі їм не просто, ще й практичні роботи оформляти якось не дуже хочеться. Саме тому викладачам доводиться шукати шляхи для зацікавлення та легшого засвоєння знань.
Викладачі циклової комісії Інженерних та аграрних дисциплін організували виїзне заняття для здобувачів освіти спеціальності 208 «Агроінженерія» при вивченні дисципліни «Експлуатація машин і обладнання в ПАП «Агроінвест» смт Козова. З вітальним словом спочатку виступив перед гостями господар Юрій ПУДЛИК, розповів про свою дорогу до нинішніх здобутків, про важливу роль аграрної освіти, про цінність кваліфікованих кадрів. А далі з нами працював агроном господарства Роман ІВАСЬКІВ. Це справжній фанат своєї справи, який постійно експериментує, аналізує, досліджує різні способи ведення робіт з землею, часто ризикує, але добивається високих врожаїв.
 
Заняття мало якийсь особливий вигляд, оскільки хлопці вивчали різні методи експлуатації техніки з точки зору агрономії, технологічних вимог до проведення операцій. Окрім машинного двору ми побували і в полі, де вирощують овочеві культури, мали можливість порівняти вплив різних способів поливу на врожайність.
 
На запрошення господарів студенти разом з викладачами смачно пообідали в їдальні для працівників і повні вражень, нових знань та вмінь відправилися до коледжу. Щиро дякуємо Юрію ПУДЛИКУ та Роману ІВАСЬКІВУ за плідно проведене заняття, гостинність та сподіваємось на подальшу співпрацю.
 
Наталія ЮРЧИШИН,
голова циклової комісії

Інженерних та аграрних дисциплін 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook