Навчальний процес магістрів ОП «Готельно-ресторанний бізнес» і «Міжнародний туристичний бізнес» розпочався

6 вересня 2024 року
Початок навчального року для магістрів освітніх програм «Готельно-ресторанний бізнес» і «Міжнародний туристичний бізнес» розпочався зі зустрічі з адміністрацією ННІ неперервної освіти і туризму, завідувачем та викладачами кафедри готельно-ресторанної справи та туризму, гарантами програм.
Під час зустрічі заступник директора інституту Тереза Микицей познайомила здобувачів з особливостями освітньої діяльності на другому (магістерському) рівні, можливостями формування індивідуальної освітньої траєкторії, організацією вибору дисциплін через особистий кабінет магістра, оптимізацією індивідуальних планів та портфоліо шляхом інтегрування, дотриманням техніки безпеки та поводженням під час повітряних тривог. Дискусію викликали питання щодо форм контрольних заходів та критеріїв оцінювання знань здобувачів вищої освіти. Заступник директора познайомила магістрів з офіційними документами, які регулюють освітній процес у НУБіП України, наявною антикорупційною програмою, процедурами реагування на випадки цькувань, дискримінації та інших конфліктних ситуацій.
Завідувачка кафедри готельно-ресторанної справи та туризму, гарант ОП «Готельно-ресторанний бізнес» Світлана Мельниченко акцентувала увагу присутніх на специфіці підготовки здобувачів за освітніми програмами, які передбачають практичну підготовку, що дозволяє здобути компетентності, необхідні для подальшої професійної діяльності. Передбачені освітні компоненти дозволяють забезпечити набуття здобувачами вищої освіти соціальних навичок (soft skills), навичок і компетентностей направлених на досягнення глобальних цілей сталого розвитку. Особливу увагу приділено питанням визнання результатів навчання, отриманих під час академічної мобільності, у неформальній та інформальній освіті, процедурам дотримання академічної доброчесності. Здобувачі отримали інформацію щодо інтеграції результатів наукових досліджень в освітній процес, можливості долучитись до виконання науково-дослідних робіт, які виконуються на кафедрі, про участь у інших наукових заходах.
На зустрічі піднімались питання щодо участі здобувачів в удосконаленні освітньо-професійних програм, можливості надавати свої пропозиції та зауваження для врегулювання освітнього процесу.
Незабутнім для магістрів першого року навчання стала зустріч зі здобувачами, які в цьому році отримають диплом магістра.
 
Бажаємо успіхів магістрам на їх новому життєвому етапі!  
Дякуємо нашим захисникам і захисницям за можливість здобувати освіту і працювати!
 
            Світлана МЕЛЬНИЧЕНКО,
завідувач кафедри готельно-ресторанної справи

та туризму 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook