На війні загинув випускник ННІ лісового і садово-паркового господарства Андрій ДАНИЛЕНКО

6 вересня 2024 року

       24 серпня 2024 року у стабілізаційному пункті військової частини від отриманих травм під час виконання бойового завдання на Харківському напрямку помер наш земляк, солдат

АНДРІЙ МИКОЛАЙОВИЧ ДАНИЛЕНКО

Андрій Миколайович народився 04 липня 1993 року у селі Калайдинці Лубенського району Полтавської області. З 1999 року по 2010 рік навчався у Калайдинцівській ЗОШ. Потім здобував професійну освіту у Лубенському лісотехнічному коледжі за спеціальністю «Лісове господарство».


У 2009 році після тяжкої хвороби помирає батько і юнак стає єдиною чоловічою опорою для мами і сестри.

З липня місяця 2013 року по березень 2017 року працював у ДП «Кременчуцьке лісове господарство» на посаді лісника. Паралельно навчався у Національному університеті біоресурсів і природокористування України (НУБіП) за заочною формою навчання. У 2016 році здобув кваліфікацію «бакалавр лісового і садово-паркового господарства».

Найбільшим захопленням хлопця була кулінарія. За покликом душі юнак працює кухарем у кафе «Депот», потім у кафе «Прованс» міста Лубни. Пам'ятаємо Андрія привітним і вправним баристою у магазині «Маркетопт».

Він мав твердий чоловічий характер і глибокі патріотичні переконання. Був щирий, справедливий, цілеспрямований. У березні 2022 року добровольцем вступив до лав ЗСУ.
Війна обірвала ще одне молоде життя й залишила в безмежному горі маму, сестру, молоду дружину. Наш уклін та найщиріші співчуття родині та друзям земляка-захисника.

Ще один солдат у світлому небесному воїнстві. Шана та вдячність тобі, Герой!
Вічна пам’ять і Царство Небесне!


Ректорат, профспілкова організація,
колектив ННІ лісового і садово-паркового господарства

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook