Співчуваємо з приводу загибелі випускника ННІ лісового і садово-паркового господарства Олексія АВРАМЧУКА

6 вересня 2024 року

На жаль, маємо сумну звістку, 30 серпня 2024 року стало відомо, що жорна війни забрали від нас випускника Національного університету біоресурсів і природокористування України ННІ лісового і садово-паркового господарства 2011 року, який присвятив свій шлях навчанню мисливській і лісовій справі, а надалі, тривалий час, вивченню біопродуктивності лісів на кафедрі лісової таксації 

Олексія АВРАМЧУКА

Незважаючи на те, що далі його життєва дорога повила у кінематограф, але він завжди тримав зв'язок з студентськими друзями з «лісфаку».

Олексій запам’ятався нам завжди життєрадісною людиною котра завжди прийде на допомогу, з м’яким характером і надзвичайною фізичною і психологічною витривалістю. Чий аспірантський ранок зазвичай розпочинався з пробіжки у 14 кілометрів. А основним прагненням був не успіх, а свобода.

Загинув Олексій 05 лютого 2024 року на Авдіївському напрямку під час виконання бойових завдань у складі 79-ої окремої десантно-штурмової бригади.

 

Висловлюємо щирі співчуття рідним, близьким і друзям Олексія з приводу неповторної втрати. Добрий і світлий вспомин про захисника України залишиться у серцях рідних, близьких, колег, друзів. В час скорботи сумуємо разом із Вам.

Вічна пам'ять Герою!

Ректорат, профспілкова організація,
колектив ННІ лісового і садово-паркового господарства

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook