Міжнародники першокурсники отримали студентські квитки

3 вересня 2024, 16:47

  Студентський квиток це – перепустка в країну знань, що символізує приєднання до студентської родини. З нагоди Дня знань відбулась традиційна церемонія вручення студентських квитків  студентам 1 курсу спеціальності «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії».

Із словами привітань до першокурсників звернулася декан гуманітарно-педагогічного факультету НУБІП України Інна Савицька, яка побажала студентам-міжнародникам успішного навчання, старанності, наполегливості.

  

"Отримання студентського квитка стало для нас важливою подією, яка символізувала початок нового етапу в нашому житті. Процес отримання був досить організованим , швидким і цікавим. Коли кожен з нас нарешті тримав студентський квиток у руках, це було справжнє відчуття гордості і приналежності до великої академічної спільноти. Цей документ не тільки підтверджує наш статус студента, але й відкриває багато можливостей: знижки на проїзд, доступ до бібліотек, участь у студентських заходах тощо. Отримання студентського квитка стало для нас ще одним кроком на шляху до здобуття освіти і нових знань, і всі ми з нетерпінням чекаємо на те, що чекає нас попереду як студентів університету."

 

Максимова Анастасія,
староста групи МВ-24001б


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook