Початок навчання студентів першого курсу на факультеті харчових технології
Минуло вже два тижні з початку нового етапу у житті студентів першого курсу, зокрема й у студентів факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК. За цей час вже трохи звикли до нового ритму та стилю життя, та все ж продовжують свою адаптацію. Студенти діляться своїми враженнями щодо навчання та студентського, дорослого життя. Та однією з важкостей відмічають запам’ятовування місцезнаходження корпусів та аудиторій в них.
Голова Сенату студентської організації факультету, Володимир Типило, ділиться своєю думкою: «Дивлюсь на першокурсників і бачу в них себе. Надто швидко промайнули ці роки… Але як же цікаво було починати новий етап в житті, тому я зараз навіть трішки заздрю по-доброму новому студентству, адже для всіх них - це абсолютно новий та в кожного особистий досвід. Бажаю легкого та в міру тернистого шляху!».
Незважаючи на нелегку ситуацію в країні, першокурсники мають можливість відвідувати заняття очно, що дозволяє по максимуму відчути справжнє студентське життя, хоч у ньому присутні і тимчасові перебування в бомбосховищах.
Також поділились своїми враженнями від навчання і самі першокурсники:
«Перші тижні навчання дуже захоплюючі і водночас насичені новими враженнями. Адаптація до нового ритму та знайомство з одногрупниками створюють відчуття активності та мотивації. Чекаю з нетерпінням на подальші етапи навчання!», - Анна Яцишина, студентка першого курсу, першої групи.
«Спекотно, трохи моторно, але дуже цікаво. Думаю, що звикнути можна. Бігаємо з корпусу в корпус, тож сумувати нема коли. Дисципліна вищої математики виявилась для мене дуже цікавою завдяки професіоналізму викладача!», - Олександр Лютий, студент першого курсу, третьої групи.
Студенти факультету харчових технологій та управління якості АПК використали час очного навчання максимально активно та ефективно, здобули багато нових та потрібних навичок, покращили теоретичні знання їх практичним відпрацюванням.
Студенти одного з найкращих факультетів НУБіП України, дякують за цю можливість викладачам, адміністрації та воїнам ЗСУ!
Аліна Степова,
студентка 4 курсу 3 групи
факультету харчових технологій
та управління якістю продукції АПК