ДЕНЬ ЗНАНЬ У БОЯРСЬКОМУ ФАХОВОМУ КОЛЕДЖІ

2 вересня 2024 року

День знань – це чудове та хвилююче свято, насичене емоційністю і доброзичливою атмосферою.

Перший дзвінок і початок нового навчального року – це свято викладачів, студентів та їх батьків. Особливим цей день є для студентів-першокурсників.

362 молодих, енергійних людей прийняли рішення здобути освіту в Боярському фаховому  коледжі. Вони перегорнули важливу сторінку в літописі своєї біографії та з трепетом і радістю чекають освоєння нових, ще незвіданих горизонтів у науках.

Привітав зі святом викладачів, студентів та батьків директор коледжу Сергій КРОПИВКО. Відмітив, що основне – це стати найкращими спеціалістами, яких оцінить суспільство та  побажав студентам, щоб вони стали гордістю не тільки нашого навчального закладу, а й усієї України.

До вітальних слів долучилися Олександр ЗАРУБІН - очільник міста Боярки; Наталія ОВДІЙ - начальник відділу регіонального розвитку, координації діяльності ВСП, дистанційної освіти та заочного навчання  НУБіП України; Микола ТКАЧЕНКО - директор Національного наукового  центру «Інститут землеробства НААН України», Вячеслав БРАТІШКО - декан механіко-технологічного факультету НУБіП України; Валерія БОНДАР -заступник декана з наукової та міжнародної діяльності факультету захисту рослин, Володимир МАМЧУР - заступник директора з науково-інноваційного забесзпечення НМЦ «Інститут аграрної економіки», член ради роботодавців коледжу.

Окрасою свята стали виступи учасників художньої самодіяльності.

У кінці дійства  перший дзвінок запросив студентів і викладачів коледжу на навчання.

Тож новий навчальний рік для студентів нового набору стартував. Нехай він стане для всіх нас дивовижним часом звершень та перемог на освітянській ниві й у кінці року кожен збере чудовий врожай нових знань, корисного досвіду, професійних вмінь і навичок!

Бажаємо студентам відкрити нові горизонти пізнання, адже сьогодні це наша зброя і сила, яка дає впевненість у завтрашньому дні і веде нас до Перемоги.

Віримо і наближаємо ПЕРЕМОГУ разом!

Слава Україні! Героям слава!

 


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook