Ректорат: розпочинаємо освітній процес для магістрів та аспірантів

2 вересня 2024 року

 

 

02 вересня 2024 року під головуванням Вадима Ткачука відбулося засідання ректорату. Очільник університету привітав з Днем знань, побажав присутнім та всьому колективу міцного здоров’я, творчих наснаг та переможного навчального року.

Минулого тижня делегація університету відвідала спортивно-оздоровчий табір «Академічний» в м.Чорноморськ, в якому протягом літнього періоду перебували співробітники університету з волонтерською місію. На місті були визначені першочергові господарські завдання та розглянуті подальші перспективи функціонування бази.

Зарахуванням магістрів та аспірантів фактично завершується вступна кампанія. 03 вересня о 1400 відбудеться традиційна нарада з планування та енергозбереження.

Проректор з науково-педагогічної роботи та розвитку Сергій Кваша доповів про зустріч із ректором дипломатичної академії, випускником НУБіП Геннадієм Надоленком щодо поглиблення співпраці. Відсьогодні стартують спортивні змагання для першокурсників.

Учений секретар Оксана Барановська проінформувала про підготовку наради з планування та засідання вченої ради.

Проректор з наукової роботи та інноваційної діяльності Оксана Тонха повідомила про призначення іменних стипендій Кабінету Міністрів України молодим вченим. Триває підготовка до Форуму SEB-2024, подання проектів для участі в конкурсі на державне фінансування. Продовжується супровід наукових видань університету до входження в міжнародні наукометричні бази. 04 вересня відбудеться зустріч керівництва університету з аспірантами нового набору.

Начальник навчального відділу Ярослав Рудик доповів про моніторинг відвідуваності занять студентами, зокрема в суботу. До освітнього процесу приступили магістри нового набору. 2-3 вересня відбудеться відкриття нових та оновлених лабораторій в ННІ та на факультетах.

Відповідальний секретар приймальної комісії Олексій Соломка закцентував на зарахуванні 2086 студентів магістратури. Протягом цього тижня триває додатковий набір до бакалаврату.

Голова профспілкової організації студентів та аспірантів Олексій Мельник зупинився на наданій допомозі.

Очільник профспілкової організації співробітників Ростислав Тарасенко повідомив результати засідання профспілки, де зокрема розглядалося питання додаткової підтримки працівників, які перебувають в лавах ЗСУ.

Голова Сенату Студентської організації Олександр Вертелецький повідомив про проведення цього тижня фестивалю Аграрна республіка.

Директор Студентського містечка Сергій Стецюк доповів про поселення магістрів нового набору. Свою роботу повноцінно розпочали пральні комплекси в гуртожитках №2-3.

Начальник відділу аспірантури Віталій Вакуленко проінформував про завершення набору до аспірантури, атестацію аспірантів старших курсів. Розпочалася підготовка до акредитації освітньо-наукових програм. На контролі сплата за навчання.

Начальник відділу організаційної діяльності навчально-дослідних господарств, Боярської лісової дослідної станції та навчально-виробничої практики Микола Грунтковський доповів про заготівлю силосу, збір сої.

Начальник військово-мобілізаційного підрозділу та співпраці зі Збройними Силами України Геннадій Ржевський закцентував на постановці на військовий облік студентів нового набору.

Головний енергетик Євген Кулибаба доповів про перебіг ремонтних робіт в навчальних корпусах та гуртожитках. У фокусі облаштування інклюзивного середовища, заміна ліфтів в гуртожитках.

Начальник планово-фінансового відділу Тетяна Костюк зупинилася на розрахунку стипендіального фонду на наступний рік.

Начальник міжнародного відділу Володимир Афанасенко проінформував про супровід навчання іноземних громадян.

Президент університету Станіслав Ніколаєнко закцентував на комунікації між проректорами та керівництвом факультетів та ННІ. О 14 годині відбудеться круглий стіл «Камо грядеши, університет?».

Підбиваючи підсумки, ректор Вадим Ткачук дав ряд доручень. Ярославу Рудику – організувати входження в освітній процес магістрів нового набору, продовжити роботу з першокурсниками, не допускати відміни чи перенесення очних занять при відсутності електроенергії в світлий час доби. Олексію Соломці – контролювати укладення договорів на навчання зі студентами. Сергію Стецюку – забезпечити лад в гуртожитках. Євгену Кулибабі – активізувати ремонт місць загального користування в гуртожитку №4. Сергію Кваші – супроводжувати проведення фестивалю «Аграрна республіка». Оксані Тонсі – провести зарахування аспірантів та розпочати освітній процес.

Ректорат розглянув й інші питання життєдіяльності університету.

Пресслужба
 

 
 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook