Агроінженери-першокурсники пізнають університет

30 серпня 2024 року
Не зважаючи на негатив останніх подій пов’язаних із нахабною агресією ворога, цьогорічне молоде покоління агроінженерів впевнено вливається в потужне русло механіко-технологічного факультету.
Для якісного освоєння знань та духовного розвитку стійких особистостей нових здобувачів вищої освіти важливе значення має пізнання середовища навчального закладу, його традицій, історичного значення, моральних та етичних цінностей. З перших етапів знайомства з обраним місцем навчання, студенти повинні яскраво відчувати увагу наставника академічної групи, мудрість професорсько-викладацького колективу, виваженість і професіоналізм менеджменту університету, що слугують зачатками побудови взаємопорозуміння та свідомого осередку в розрізі академічної спільноти молодих людей.
 
Разом з наставником Ігорем Сіваком, першокурсники академічної групи АІ 2403 пройшли детальне ознайомлення з обраним місцем здобуття фаху. В першу чергу, молоді люди дізнались про історичні етапи розвитку НУБіП України і видатних випускників механіко-технологічного факультету, осягнули вимоги освітньої програми та покрокову реалізацію навчального плану. Усвідомили суть студентського життя спрямованого на багатогранність реалізації власного потенціалу здобувачів вищої освіти. Далі, вивчили географію розміщення навчальних корпусів університету, дізнались, які факультети і кафедри функціонують в кожній будівлі і які дисципліни вони будуть вивчати на кафедрах навчального закладу.
На Алеї Слави НУБіП України увазі студентів були представлені видатні постаті наукового-освітнього середовища Alma Mater, які своєю діяльністю задали еталон працьовитості і наснаги для багатьох поколінь науковців та здійснили неоцінний внесок у розвиток наукових знань світу. Першокурсники вшанували пам’ять академіка П.М. Василенка, одного з метрів аграрної науки, ім’я якого носить кафедра сільськогосподарських машин та системотехніки механіко-технологічного факультету.
 
Не залишилась поза увагою і унікальна «родзинка» університету – ботанічний сад. Студентів вражали масштаби природничої території, різноманітність колекцій живих рослин, цікаві скульптури, вишукані локації та затишні класи під відкритим небом. За словами першокурсників, це місце, де можна вдихнути повітря на повні груди, зібратися з думками і зміцнити стійкість духу.
Бажаємо молодим людям високих звершень, натхнення, стійкості, вдалої побудови інженерної особистості та своїми успіхами підсилити славу університету, під мирним небом України!
 
Ігор Сівак,
 доцент кафедри сільськогосподарських машин та
 системотехніки імені академіка П. М. Василенка,

 наставник групи АІ 2403 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook