Міжнародна науково-практична конференція «Інклюзивний розвиток національної економіки: глобальні тенденції, можливості України та роль агропродовольчого сектору, досвід і співпраця з ЄС»

23 жовтня 2024, 0:00
м. Київ, вул. Героїв Оборони, 11, навч. корпус № 10
ШАНОВНІ КОЛЕГИ!
23-24 жовтня 2024 року запрошуємо Вас прийняти участь у роботі VIIІ МІЖНАРОДНОЇ НАУКОВО-ПРАКТИЧНОЇ КОНФЕРЕНЦІЇ «ІНКЛЮЗИВНИЙ РОЗВИТОК НАЦІОНАЛЬНОЇ ЕКОНОМІКИ: ГЛОБАЛЬНІ ТЕНДЕНЦІЇ, МОЖЛИВОСТІ УКРАЇНИ ТА РОЛЬ АГРОПРОДОВОЛЬЧОГО СЕКТОРУ, ДОСВІД І СПІВПРАЦЯ З ЄС», в рамках імплементації проєкту Програми Європейського Союзу Еразмус+, модуль Жан Моне «Практики соціально-економічної інклюзії в ЄС» (Jean Monnet Module 101127466 – EPSEI – ERASMUS-JMO-2023-HEI-TCH-RSCH).

До участі у конференції запрошуються науковці, аспіранти, здобувачі вищої освіти І-ІV курсів, магістранти (лише з науковим керівником або співавтором з науковим ступенем), а також практичні працівники з України та зарубіжних держав, які активно займаються науковими дослідженнями у сфері економічних наук.

Метою конференції є розкриття інклюзивного підходу до розвитку економіки України в умовах війни та можливостей агропродовольчого сектору в інклюзивному розвитку сільських територій, можливостей економічної та соціальної інклюзивності для ветеранів-учасників бойових дій та розширення наукового потенціалу студентів, аспірантів і молодих учених, сприяння розвитку співробітництва у галузі аграрної науки, налагодження та поширення науково-освітніх, інформаційних зв’язків і взаємодії на національному рівні; формування культури міждисциплінарного спілкування, всебічного обговорення питань розвитку аграрної сфери; встановлення й розширення контактів між представниками освітянської та наукової спільноти; обмін науковими здобутками. 

Місце проведення: м. Київ, вул. Героїв Оборони, 11, (факультет аграрного менеджменту, кафедра виробничого та інвестиційного менеджменту, навч. корпус № 10).

Форма проведення: очно-дистанційна.

Офіційні мови конференції: українська, польська, англійська. 

Тематичні напрями конференції:

1. Особливості і ризики інклюзивного розвитку України в умовах війни.

2. Досвід ЄС та механізми забезпечення інклюзивного розвитку агропродовольчого сектору і продовольчої безпеки.

3. Можливості інклюзивного розвитку економіки України та імплементація досвіду ЄС.

4. Соціоекономічні чинники інклюзивного розвитку: досвід ЄС та можливості України. 

Для участі у роботі конференції необхідно до 01.10.2024 р. заповнити анкету учасника та прикріпити тези конференції за посиланням: link is here

Оргкомітет конференції:

Національний університет біоресурсів і природокористування України
03041, Україна, м. Київ, вул. Героїв Оборони, 11, навч. корпус № 10. 

Контактні телефони:

+38 097 440 50 01 – Лобунець Тетяна Валеріївна;
+38 063 607 95 92 – Голєва Марія Сергіївна.

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook