«Школа першокурсника – 2024» НУБіП України запустила нові орбіти студентського лету

28 серпня 2024 року
27 серпня в актовій залі навчального корпусу №3 Національного університету біоресурсів і природокористування України відбулася завершальна зустріч першокурсників із керівниками структур нашого ЗВО, які забезпечують його успішне функціонування.

«Школа першокурсника – 2024» остаточно вмонтувала кілька тисяч вчорашніх школярів у високу орбіту життєвого лету його величности – студента славетного НУБіП України!

Цього разу в залі зібралися першокурсники факультетів тваринництва та водних біоресурсів, аграрного менеджменту та механіко-технологічного. Поважне юне товариство привітав ректор НУБіП України Вадим Анатолійович Ткачук, налаштувавши присутніх на нелегку, іноді навіть виснажливу, але дуже цікаву, захоплюючу мандрівку в країну нових знань і умінь, розвитку й невпинного самовдосконалення. Вадим Анатолійович представив аудиторії проректорів Національного університету біоресурсів і природокористування України та керівників його основних служб, передавши їм естафету виступів. 

З організацією освітнього процесу на 2024-2025 навчальний рік, структурою навчальних програм ознайомив присутніх Ярослав Михайлович Рудик, начальник навчального відділу НУБіП.

Директор студентського містечка НУБіП України Сергій Васильович Стецюк розкрив студентам прекрасні таємниці й пріоритети студентського життя у гуртожитку. «Головний отаман» студмістечка наголосив, що найбільше радощів від цього періоду й стилю життя отримують ті, хто свідомо дотримується обов’язкових для всіх правил проживання у гуртожитках, звернувши увагу на драматичні умови воєнного стану.

Доцент кафедри загальної екології, радіобіології та безпеки життєдіяльності Лариса Едуардівна Піскунова проінструктувала студентів щодо охорони праці та техніки безпеки. Вона також наголосила на найважливіших аспектах поведінки студентів під час умов воєнного стану.

Діяльність студентського самоврядування, активна участь в ньому нових студентів, нові обрії зросту юних душ і сердець через самоорганізацію розкрив першокурсникам Олександр Олександрович Вертелецький, в.о. голови Сенату студентської організації.

Як гартувати здоровий дух і здорове тіло детально розповів завідувач кафедри фізичної культури і спорту Микола Петрович Костенко. Багатьох студентів зацікавила інформація про спортивні секції та групи, в яких вони розвиватимуть фізичну форму, примножуючи спортивну славу НУБіП України.

Як завжди захоплюючим був виступ завідувачки кафедри культурології Ірини Зінов’ївни Майданюк, яка представила присутнім творчі студії та гуртки рідного університету. Презентація продовжилася розкішним концертом співробітників кафедри та студентів – тріо «ТОНІКА», народної мистецької студії «7 сходинок», студії сучасного танцю «Сузір’я ритмів», народної студії естрадного, джазового і академічного співу, ансамблю бального танцю «Чарівність», народного дівочого вокального ансамблю «ОКТАВА» та народного ансамблю пісні і танцю «Колос» імені Станіслава Семеновського.

«В океані рідного народу відкривай духовні острови», «Україно, – доки жити буду, доти відкриватиму тебе!» – ці слова великого Василя Симоненка якнайкраще підходять для розкриття вражень від роботи «Школи першокурсника – 2024».

Доброго шляху, нових звитяжних орбіт вашому лету, дорогі наші першокурсники!

 

Сергій Михнюк,
директор ННЦ виховної роботи і соціального розвитку


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook