Освіта попри війну: День знань у Бережанському фаховому коледжі

26 серпня 2024 року

 

1Вже близько трьох років наша країна продовжує боротися за свою незалежність та територіальну цілісність. Проте навіть зараз освіта залишається незламним оплотом на шляху до світлого майбутнього. Урочистий захід, присвячений початку нового навчального року у Бережанському фаховому коледжі, зібрав студентів, викладачів та гостей, які разом вшанували пам'ять усіх загиблих захисників України у російсько-українській війні. Кожне слово, сказане в цей день, набуло особливого значення, адже всі усвідомлювали важливість освіти у час, коли країна у війні.

368129

4

62010265171821

Під час заходу директорка коледжу Світлана ПИЛИПИШИН, передавши вітання від ректора Національного університету біоресурсів і природокористування України Вадима ТКАЧУКА, звернулася до студентів із закликом до єдності та віри в перемогу. Вона подякувала студентам за їхній вибір навчатися в коледжі, незважаючи на виклики, і висловила впевненість, що знання, які вони здобудуть тут, стануть ключем до відновлення і розвитку нашої держави в майбутньому. Також очільниця відзначила героїзм студентів та випускників коледжу, які зараз боронять нашу Батьківщину на передовій.

13

На святі зібралося чимало шанованих гостей, які прийшли привітати першокурсників. Серед присутніх –   народний депутат України, представники місцевої влади, громадські діячі, випускники, члени наглядової ради та ради роботодавців коледжу.

14

151637

Народний депутат України Іван ЧАЙКІВСЬКИЙ подякував першокурсникам за їхню сміливість та відданість навчанню. Він зазначив, що кожен студент має не лише обов’язок перед собою, а й перед своєю країною. «Освіта — це найкраща інвестиція у перемогу та розвиток України». У своєму виступі Іван Адамович зазначив, що роль педагогів у суспільстві є неоціненною, адже саме вони формують світогляд молодого покоління, закладають основу для майбутнього країни та готують професіоналів різних галузей. Грамотою комітету Верховної Ради України з питань аграрної та земельної політики ·нагороджена директор коледжу Світлана ПИЛИПИШИН, а подяками від народного депутата України – Наталія ЮРЧИШИН (відповідальний секретар приймальної комісії) та Сергій ШТОГРИН (викладач циклової комісії фізико-математичних дисциплін).

38

Також до першокурсників звернувся Володимир БОЛЄЩУК (виконувач обов'язків голови Тернопільської обласної ради), який, підкресливши важливість освіти для розвитку кожної особистості, побажав першокурсникам вдосконалювати свої навички, розвиватися та досягати вершин!

39

Ярослав ДРЮЧЕНКО (депутат Тернопільської обласної ради, член наглядової ради коледжу) зазначив: «Відрадно, що колектив на марші, освіта розвивається попри війну, а діти і батьки довіряють педагогам і обирають саме цей фаховий коледж».

40

Міський голова Ростислав БОРТНИК у своїй промові мовив про те, що студенти-першокурсники –  це майбутнє нашого міста, а їхні ідеї, прагнення та праця принесуть користь всій громаді.

30

Особливе слово мала директорка відділу освіти, молоді і спорту Бережанської міської ради Уляна ЮСЬКІВ. Вона наголосила, що коледж – це місце,  «…де ви будете не лише здобувати знання, а й формувати своє майбутнє».

2928

Володимир ЦІПЛІЦЬКИЙ та Ігор ГУРКО (члени ради роботодавців коледжу) висловили свою підтримку першокурсникам, закликавши їх не здаватися перед труднощами та вірити у власні сили.

22232425

Знаковим для студентів нового набору стали вручення символіки коледжу та урочистої обітниці, адже саме з отриманням символіки вони офіційно стали частиною великої родини Бережанського фахового коледжу.

4142

27

Отець Василь поблагословив студентів на добро і добрий початок нового навчального року та покропив усіх присутніх свяченою водою.

3431

Студенти, які вперше переступили поріг Бережанського фахового коледжу, отримали не лише привітання, а й потужний заряд натхнення та віри у власні сили. Після закінчення урочистостей куратори груп запросили студентів та їх батьків на першу зустріч-знайомство.

Адміністрація та викладачі Бережанського фахового коледжу щиро вітають першокурсників із початком нового етапу життя! Сьогодні ви робите перші кроки на шляху до здобуття знань, професійного зростання та особистого розвитку. Ми раді вітати вас у нашій великій і дружній родині. Попереду на вас чекають захопливі лекції, цікаві практичні заняття, нові знайомства та безліч можливостей для реалізації своїх талантів і здібностей. Будьте сміливими у своїх прагненнях, відкритими до нових знань й не бійтеся викликів!

Галина Процик,
заступник директора з виховної роботи 
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook