Перший тиждень студентського життя першокурсника факультету ветеринарної медицини

25 серпня 2024 року
Ось і минає літо. Літнього звичного відпочинку в житті абітурієнта, а нині студента – як і не було. Позаду випуск, вступна суєта – невизначеність і водночас впевненість. Попереду клопітка праця над планами на майбутнє. Нині – освоєння в стінах університету. Роль наставника ввіреної групи є особливо важливою упродовж усіх років навчання, а на початку знайомства із вузом та освітнім процесом – особливо вагомою.

У 8 групі 1 курсу факультету ветеринарної медицини згуртувалися студенти після закінчення коледжів із різних куточків України. Куратором групи є професорка кафедри фізіології тварин і фармакології, д.вет.н. Ірина Деркач.
День знань 19 серпня минув в урочистому і піднесеному настрої, адже відбулась посвята у студенти факультету ветеринарної медицини! Звучали привітання і побажання до реалізації мрій, всіляких успіхів. На День знань до факультету ветеринарної медицини завітав із святковими привітаннями президент університету, академік Національної академії педагогічних наук України та Національної академії аграрних наук України, доктор педагогічних наук, професор Станіслав Ніколаєнко


 
Після організаційної години з наставником – вже перші заняття в стінах університету. Впродовж першого тижня навчання відбулося зборів студентів першого курсу: на рівні університету – «Школа першокурсника-2024» і на рівні факультету – настановчі збори та збори мешканців гуртожитку.
 
Крім цього, разом із наставником Іриною Михайлівною студенти 8 групи 1 курсу вже побували в Музеї історії НУБіП України та у Ботанічному саду НУБіП України.
Експозиція музею поетапно розкриває історію становлення та розвитку Національного університету біоресурсів і природокористування України. Першокурсників було ознайомлено з експозицією усіх відділів: першого, який присвячений становленню сільського господарства на території України та історії становлення майбутнього передового аграрного університету; другого, де розповідається про становлення вузу у період Другої світової війни та АТО; третього – періоду відновлення Голосіївських інститутів, утворення УСГА, підписання перших міжнародних угод, культурно-масовому життю студентів, сучасній діяльності ННІ та факультетів НУБіП України. Дуже вдячні адміністрації Музею за цікаву екскурсію! 
  
У Ботанічному саду університету першокурсників вразила величезна колекція рідкісних рослин та відкриті аудиторії посеред саду на відкритому повітрі. 
  
Наставниця ввіреної групи Ірина Михайлівна завітала і в гуртожиток №6 до студентів групи. У ході дружньої розмови вона розповіла про важливість дотримання Правил внутрішнього розпорядку у гуртожитку та відмітила задовільний санітарний стан кімнат, де мешкають студенти 8 групи.

Успіхів і тільки успіхів бажаємо нашим першокурсникам!
Нехай щастить!

Олена Журенко,
завідувачка кафедри фізіології хребетних і фармакології

Ірина Деркач,
професорка кафедри фізіології хребетних і фармакології,
наставниця 8 групи 1 курсу

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook