Школа першокурсника-2024 НУБіП України підіймає вітрила студентських мандр і відкриттів

23 серпня 2024 року
 
«Школа першокурсника» – ефективний засіб і форма введення юної особистості, вчорашнього абітурієнта, в новий, вельми поважний статус – студент НУБіП України! 23 серпня в актовій залі навчального корпусу №3 Національного університету біоресурсів і природокористування України відбулася дуже корисна зустріч студентів-першокурсників з керівниками структур нашого ЗВО, які забезпечують його життєдіяльність.

Юнаки і юнки уважно вислухали виступи, ознайомилися зі структурою, правилами, традиціями, а головне – різноманітними можливостями росту, які дає наш університет під час навчання.

 

Цього разу в залі зібралися першокурсники ННІ лісового і садово-паркового господарства та гуманітарно-педагогічного факультету. Подію відкрив ректор НУБіП України Вадим Анатолійович Ткачук, який своїм вітальним словом дав студентам потужний поштовх для розвитку й невпинного самовдосконалення, поздоровивши славетний колектив НУБіП з Днем прапора і прийдешнім Днем незалежности України. Вадим Анатолійович представив аудиторії проректорів ЗВО та керівників його основних служб, надавши їм слово.

Ярослав Михайлович Рудик, керівник навчального відділу НУБіП, ознайомив присутніх з організацією освітнього процесу на 2024-2025 навчальний рік, структурою навчальних програм.

 

Директор студентського містечка НУБіП України Сергій Васильович Стецюк, розповів студентам про правила проживання у гуртожитках, наголосивши на сумних і драматичних умовах військового стану.

Завідувачка кафедри загальної екології, радіобіології та безпеки життєдіяльності Алла Володимирівна Клепко здійснила інструктаж з охорони праці та техніки безпеки. Пані Алла також деталізувала найважливіші аспекти поведінки студентів щодо умов військового стану та відповідних викликів їхньої життєдіяльности.

Про напрями діяльности студентського самоврядування повідомила першокурсникам Вероніка Вєрємєєва, перша заступниця голови Сенату студентської організації, висловивши сподівання в активній участі в ньому нових юних студентів.

Виконувач обов’язки завідувача кафедри фізичної культури і спорту Сергій Олексійович Вербицький детально розповів про спортивні секції та групи, в яких студенти можуть гартувати свою фізичну форму і здобувати чергові спортивні нагороди, примножуючи славу рідного університету.

Легендарна «Міністр культури НУБіП», завідувачка кафедри культурології Ірина Зінов'ївна Майданюк представила присутнім творчі студії та гуртки нашого ЗВО. Зустріч перевтілилася у яскравий концерт за участю співробітників кафедри та студентів – тріо «ТОНІКА», народної мистецької студії «7 сходинок», студії сучасного танцю «Сузір'я ритмів», народної студії естрадного, джазового і академічного співу, ансамблю бального танцю «Чарівність», народного дівочого вокального ансамблю «ОКТАВА» та народного ансамблю пісні і танцю «Колос» імени Станіслава Семеновського. Славетний колектив «Колос» перемістив пісенне дійство на вулицю, перед входом у головний корпус НУБіП, тріумфально завершуючи чудову незабутню зустріч!

 

 

 

 

Доброго шляху, нових звитяг на всіх фронтах, попутного вітру вітрилам ваших мрій, дорогі наші першокурсники!

Сергій Михнюк,
директор ННЦ ВРіСР 


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook