Ольга Трофімцева привітала першокурсників факультету аграрного менеджменту з початком нового навчального року

23 серпня 2024 року
Цього року до лав першокурсників факультету аграрного менеджменту приєдналося понад 300 молодих та активних студентів. Перший навчальний день був справді насичений новими зустрічами та подіями: традиційна посвята в студенти, вітальні слова від адміністрації університету, батьків, випускників факультету аграрного менеджменту.

Чудовим сюрпризом для студентів ОП «Менеджмент міжнародного бізнесу» став особистий візит на заняття з вітальними словами та настановами екс в.о. міністра аграрної політики та продовольства України (2019), експосла з надзвичайних доручень МЗС Ольги ТРОФІМЦЕВОЇ, декана факультету аграрного менеджменту Анатолія ОСТАПЧУКА та завідувачки кафедри адміністративного менеджменту та ЗЕД Олени КОВТУН.

Як бізнес-леді та представниця України на міжнародній арені Ольга ТРОФІМЦЕВА зазначила важливість вищої освіти та знання іноземних мов для подальшого професійного зростання та відбудови України. Згадала про своє активне студентське життя у стінах рідної Alma matter, поділилася секретами успішного навчання та кар'єрного зростання.

Крім того, Ольга Василівна відзначила, що для сучасної студентської молоді відкрито безліч можливостей - зустрічі з ТОП-менеджментом компаній, гостьові лекції від професорів провідних європейських університетів, програми мобільності Erasmus+, програми подвійних дипломів, тож варто використовувати їх сповна. Дружба та знайомства під час студентських років є хорошим стартом побудови мережі професійних зв’язків та відносин.

Такі зустрічі є надзвичайно цінними для студентів. Дякуємо нашим випускникам за їх залученість до життя факультету, можливість та бажання ділитися досвідом та надихати молодь!

Чекаємо нових та цікавих зустрічей!

Альона Тюріна,
доцентка кафедри адміністративного менеджменту та ЗЕД
наставниця студентів 10 групи 1 курсу
ОП "Менеджмент міжнародного бізнесу" 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook