Відбулася зустріч зі старостами старших курсів

21 серпня 2024 року

   Початок навчального семестру досить насичений зустрічами зі старостами та студентським активом і цього разу під головуванням декана факультету Анатолія ОСТАПЧУКА відбувся онлайн старостат.

   Декан закликав студентів сумлінно відвідувати заняття, дотримуватись усіх діючих положень та нормативних документів, а також дбати про свою безпеку виконуючи алгоритм дій при сигналі повітряної тривоги.
   Керівник міжнародних програм Олена КОВТУН проінформувала про можливості навчання за подвійними дипломами та озвучила умови участі у таких програмах.
   Заступник декана Людмила ЧОРНЕНЬКА висвітлила інформацію щодо організації освітнього процесу в 1 семестрі 2024-2025 н.р. та зазначила, що керівництвом університету сформовано стратегічні плани розвитку цифрових інструментів для покращення освітнього процесу та управління університетом, тому важливо організувати адаптацію викладачів до нових умов. Реструктуризовано та оновлено інформаційне забезпечення для здобувачів на сайті Університету. В тому числі розміщений розклад, який адаптований до перегляду на мобільних пристроях.
 
   Заступник декана Лариса КАРПЕНКО наголосила на необхідності дотримання правил проживання в гуртожитку та тісній співпраці з наставниками академічних груп.
 
Євгенія ТКАЧ
староста 2 курсу спеціальності 075 Маркетинг  
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook