Цифрове серцебиття знань: нове покоління ІТ-фахівців в НУБіП

21 серпня 2024 року
Натхнення, патріотизм та віра в світле майбутнє – ось що єднало всіх присутніх на урочистій посвяті першокурсників факультету інформаційних технологій НУБіП України, яка відбулась 19 серпня 2024. Цьогорічне свято було наповнене особливими емоціями – гордістю за нове покоління студентів та вдячністю захисникам, завдяки яким цей день став можливим. В цьому році на різні спеціальності ОС «Бакалавр» до лав факультету вступило близько 300 студентів. 

C:\Users\Admin\Downloads\IMG_6741.JPG

Зі щирими посмішками та хвилюванням в очах, першокурсники крокували до свого нового студентського життя. Ведучі урочистостей, Максим ОБЛОЖОК, студент 2 курсу спеціальності «Інформаційні системи та технологій» і Аліса ДАЄВА, студентка 2 курсу спеціальності «Комп’ютерні науки», запалили іскру свята. Вони представили кожну спеціальність, та особливу увагу приділили наставникам, які вестимуть студентів світом знань протягом навчання.

Учасники урочистостей не могли обійти увагою і тих, хто замість викладацької діяльності або безтурботного студентського життя, обрали захист вітчизни. Історії викладачів та студентів, які сьогодні мужньо захищають Україну, прозвучали нагадуванням про ціну миру та свободи. Хвилина мовчання, вшановуючи пам'ять загиблих, об’єднала всіх присутніх. 

Зворушливо прозвучала Подяка студентів НУБіП України Воїнам-захисникам від першокурсників Анастасії ГРАЧОВОЇ та Назара ОЛІЙНИКА. Їхні слова, сповнені вдячності та гордості, знайшли відгук у кожному серці.

C:\Users\Admin\Downloads\IMG_6569.JPG

Привітання декана факультету інформаційних технологій, професора Ігоря БОЛБОТА та проректора з науково-педагогічної роботи та цифрової трансформації, професора Олени ГЛАЗУНОВОЇ наповнили студентів вірою у власні сили та надією на успішне майбутнє.

Заступниця декана Наталія КЛИМЕНКО та завідувачі кафедрами: Володимир ХАРЧЕНКО, кафедра економічної кібернетики, Михайло ШВИДЕНКО, кафедра інформаційних систем і технологій, Белла ГОЛУБ, кафедра комп’ютерних наук, Дмитро КАСАТКІН, кафедра комп'ютерних систем, мереж та кібербезпеки звернулися до першокурсників з теплими словами та натхненними настановами, які запали у душі майбутнім фахівцям і змотивували на шляху до навчальних вершин. 

Серця першокурсників билися в унісон, коли вони урочисто промовляли слова студентської присяги. Зібрані разом, вони обіцяли бути гідними звання студента НУБіП, сумлінно опановувати знання, примножувати славу університету та присвятити свої сили розбудові рідної України. Цей хвилюючий момент став символічним початком їхнього шляху у світі науки та професійного зростання.

Голова сенату студентської організації факультету Лілія ІВАНОГЛУ звернулася до першокурсників з вітальним словом, підкреслюючи, що студентська організація – це унікальна спільнота, де кожен може розкрити свій потенціал та зробити студентське життя яскравим та насиченим. Вона наголосила на різноманітності секторів організації – наукового, культурно-масового, соціального, інформаційного, спортивного та кіберспортивного, які відкривають перед студентами безліч можливостей для самореалізації. Лілія закликала першокурсників бути активними, ініціативними, не боятися пробувати нове та долучатися до різноманітних заходів.

 

Музичні подарунки від Лілії ІВАНОГЛУ і Дарини СТЕПАНЕНКО, студенток 2 курсу спеціальності «Комп’ютерні науки» та Анастасії ВОРЧАК, студентки 4 курсу спеціальності «Кібербезпека» створили атмосферу тепла та єдності.

Посвята 2024 року на факультеті інформаційних технологій НУБіП стала яскравим спалахом молодості, патріотизму та непохитної віри у перемогу, даруючи надію та натхнення на шляху до нових звершень.

Особливо знаковим стане 2024-2025 навчальний рік, адже факультет інформаційних технологій відзначатиме свою 15-ту річницю – важливу віху на шляху становлення та розвитку.

 

Володимир Матієвський, 
заступник декана факультету з виховної роботи
 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook