Довгоочікувана посвята першокурсників у студенти факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК

21 серпня 2024 року
19 серпня 2024 року на факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК відбулась урочиста та хвилююча для всіх подія – Посвята студентів-першокурсників!
Свято розпочалось з хвилини мовчання для вшанування тих, хто віддав своє життя за нашу волю і незалежність та Держаного Гімну України. 
Декан факультету Лариса Баль-Прилипко привітала студентів з початком навчання, побажала успіхів в навчанні та активного студентського життя.
Привітальне слово від імені Ректорату проголосили президент, голова Вченої ради, радник ректора Станіслав Ніколаєнко та завідувачка навчально-методичного відділу, доктор педагогічних наук, доцент Лариса Кліх, які привітали усіх присутніх зі святом знань і побажали втілення всіх творчих і наукових задумів, наснаги у професійному зростанні та майбутніх наукових пошуках.
У цю тремтливу та пам’ятну годину вступу до сім’ї студентства нашої факультетської родини, тепер вже студенти 1 курсу урочисто склали присягу. 
З цієї дати для кожного з них розпочався відлік днів, місяців, років для здійснення мрії – стати кваліфікованим спеціалістом з вибраного фаху, досягти успіху на професійній ниві і стати багатогранною особистістю.
 
Гарними словами побажаннями до першокурсників і гостів свята звернулися завідувач кафедри процесів і обладнання переробки продукції АПК, кандидат технічних наук, доцент Володимир Василів, завідувачка кафедри стандартизації та сертифікації сільськогосподарської продукції, кандидат технічних наук, доцент Галина Толок, завідувачка кафедри технології м’ясних, рибних та морепродуктів, кандидат технічних наук, доцент Наталія Голембовська, завідувач кафедри громадського здоров’я та нутриціології, кандидат медичних наук, професор Олег Швець. Викладачі привітали першокурсників, побажали подальших успіхів, професійного та особистісного злету, натхнення, життєвих перемог.
Все свято проходило у надзвичайно веселій, теплій і домашній атмосфері. Гарний настрій серед студентів панував протягом всього дня, кожен учасник заходу запам’ятав цей день як один з найкращих, чудових та захопливих свят студентського життя.
     Колектив викладачів, співробітників та студентство факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК радо вітає у своїх лавах першокурсників та щиро бажаємо здоров’я, щастя та творчої наснаги!
 
Слава Україні! Героям слава!
 
Тетяна Науменко, PhD
заступниця декана з виховної роботи
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook