Діалог зі старостами 1 курсу відбувся на факультеті аграрного менеджменту

20 серпня 2024 року

   Староста групи є представником студентів академічної групи перед деканатом для організаційного забезпечення навчального процесу в групі та для управління студентським колективом групи при залученні її до всіх офіційних заходів, що проводяться деканатом факультету і ректоратом або за їх дорученням.

   Цього року студентський колектив факультету аграрного менеджменту поповнився 10 старостами академічних груп, що вже приступили до виконання своїх обов’язків.
   Так, 20 серпня був проведений старостат за участі заступників декана факультету аграрного менеджменту Лариси КАРПЕНКО та Людмили ЧОРНЕНЬКОЇ. Розпочали захід з настановчих моментів по правах та обов’язках старост, які покладені на студентів лідерів груп відповідно до встановлених вимог.
   Заступники декана проінформували присутніх про особливості організації освітнього процесу в 1 семестрі 2024-2025 н.р., найближчі події, зокрема, графік проведення щорічного тренінгу «Школа першокурсника – 2024». Також особливу увагу звернули на алгоритм дій при сигналі «Повітряна тривога», правилах проживання в гуртожитку та поведінки на території університету.
   Варто відмітити, що старости були досить активними в діалозі з адміністрацією факультету та отримали вичерпні відповіді на поставлені запитання.
 

Євгенія ТКАЧ 
секретар деканату
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook