Робоча група по створенню технопарку «Ворзель» провела настановче засідання

20 серпня 2024 року
20 серпня 2024 року відбулося засідання робочої групи по створенню технопарку на території навчально-дослідного господарства «Ворзель». Президент університету Станіслав Ніколаєнко проінформував про наміри ректорату створити спільно з міською радою Ірпіня у відповідності до Закону «Про спеціальний режим інноваційної діяльності технологічних парків» технопарк.

Про особливості створення технопарків, як механізмів інноваційного процесу проінформував начальник науково-дослідної частини професор Володимир Отченашко. У дискусії взяли участь проректор з наукової роботи та інноваційної діяльності Оксана Тонха, начальник юридичного відділу Андрій Бова, декан факультету землевпорядкування Тарас Євсюков, начальник земельного відділу Анна Коваленко, професори Андрій Мартин, Сергій Кідалов, начальник відділу координації діяльності навчально-дослідних господарств Микола Грунтковський.

За оцінками фахівців вчені та студенти університету зможуть брати участь в створенні нових технологій, якісно готувати кадри, отримувати кошти від ПДВ та оренди землі згідно Договору про спільну діяльність.
Започаткована робота буде продовжуватися.

Володимир Отченашко
 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook