Родина факультету тваринництва та водних біоресурсів поповнилася першокурсниками

20 серпня 2024 року
19 вересня на факультеті тваринництва та водних біоресурсів виявився надзвичайно приємним днем, адже факультетська сім’я поповнилася 137 першокурсниками. З цього приводу на подвір’ї перед першим навчальним корпусом відбулася урочиста посвята у студенти.
 
Свято розпочалося з виконання Державного гімну. Після цього хвилиною мовчання вшанували полеглих героїв, які загинули захищаючи рідну землю.
На урочистості від ректорату завітала учений секретар Оксана Барановська, яка привітала першокурсників із правильним вибором спеціальності та університету, адже Національний університет біоресурсів і природокористування України є лідером аграрної освіти в Україні. Оксана Дмитрівна побажала першокурсникам цінити кожну мить перебування у стінах університету та засвоювати знання які передаватимуть їм викладачі, що є професіоналами у своїй сфері.
З вітальним словом до першокурсників звернувся декан факультету тваринництва та водних біоресурсів Руслан Кононенко, він привітав усіх присутніх зі святом і побажав натхнення, успіхів у навчанні, мирного неба та усіляких гараздів у студентському житті.
Потому першокурсники прийняли урочисту присягу студента Національного університету біоресурсів і природокористування України, яку зачитали випускниця Сокиринської ЗОШ І-ІІІ ст. Срібнянської селищної ради Чернігівської області Гомон Аліна та випускник Ізяславського ліцею № 2 ім. О. Кушнірука Хмельницької області Соловей Євгеній.
До привітань першокурсників долучилися також і директор науково-дослідного інституту факультету Дмитро Уманець та завідувачі кафедр Микола Сахацький, Сергій Рубан, Михайло Сичов, Анатолій Угнівенко, Микола Повозніков, Вадим Лихач, Віталій Бех та Наталія Рудик-Леуська.
 З вітальними словами від Сенату студентської організації факультету, до першокурсників звернулася Дьошина Єлизавета, наголосила на важливості прийняття активної участі у студентському житті факультету і університету.
На завершення декан Руслан Кононенко ще раз запевнив, що науково-педагогічні працівники зроблять усе для успішного опанування фаху новим поповненням студентів та побажав успіхів на шляху навчання на факультеті тваринництва та водних біоресурсів.
 
Навчаємось задля перемоги.
Слава Україні! Героям слава!
 
Микола Войналович,
заступник декана факультету

    


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook