На економічному факультеті підбили підсумки днів науки

22 травня 2015 року

     18 травня на економічному факультеті завершилась ініційована кафедрою фінансів і кредиту серія заходів присвячена Дню науки.
     Інтерактивний workshop «Фінансова наука від покоління до покоління: теорія, практика, досвід» складався із змагань та виступів команд і окремих учасників.
     В заході приймало участь 4 команди: РЕФОРМ@, ФІНАНСОВА ЕЛІТА, FINANCEGURU, TEAMOFLEADERS, що змагалися між собою у теоретичних, прикладних та творчих завданнях з фінансів за звання найбільш інтелектуальної команди. Дві команди представляли наукові гуртки «Клуб фінансового аналітика» (керівник Титарчук І.М.) та «Розвиток фінансового ринку в Україні» (керівник Костюк В.А.). Решта команд сформовані із студентів економічного факультету 1- 5 курсів.

    

     Крім інтерактивної фінансової гри між командами в рамках події виступили доповідачі: доцент Костюк В.А. з темою доповіді: «Топ 5 науковців України в сфері економіки» та студент 3 курсу Кройтор Артем з темою доповіді: «Успішні жінки фінансисти та науковці».
     В рамках заходу було показано анімаційний фільм про нові освітні тенденції від експерта зі світовим ім'ям в галузі освіти, автора книг, спікера і міжнародного радника з питань розвитку творчого мислення, систем освіти та інновацій в державних і громадських організаціях Кена Робінсона. Його відео, де він пропонує створювати освітні системи, націлені на розвиток творчих здібностей, зібрало найбільшу кількість переглядів за всю історію TED. Цими здібностями, як виявилось, наші студенти не обділені.

     Основною метою заходу є популяризація фінансової науки та винайдення можливостей і шляхів застосування набутих теоретичних знань на практиці, з врахуванням досвіду попередніх поколінь або розвинутих компаній, країн чи окремих особистостей.
     Члени журі, на чолі з Головою – деканом економічного факультету Дібровою А.Д., заступник декана економічного факультету Лабенко О.М., професори Зеліско І.М., Давиденко Н.М., Камінська Т.Г., доценти Данилевська-Жугунісова О.Є., Скрипник Г.О., Буряк А.В., Муравський О.А. оцінювали виконання завдань студентів у таких номінаціях: «Фінансисти, які змінили світ», «Фінансовий глосарій», «Досвід успішної компанії».
     До виконання завдань студенти підійшли креативно та творчо. Були відзняті спеціальні відео та проведені інтерв’ю, вивчено наукове та особисте життя відомих фінансових діячів та вчених. Студенти дослідили життя таких особистостей як Б.Бернарке, К.Маркс, Дж.Кейнс, Дж.Стігліц, М.Ротшильд, Дж.Пібоді, Дж.Рокфеллер, У.Баффет та ін. В інтерв’ю досвідом своєї діяльності поділилися такі компанії та підприємства як СК «Арсенал», СПД «Барбарис», ДГ «Новосілки», ТОВ «Мінераліс Україна», тощо.

     Студенти дуже вдячні всім тим, хто допомагав їм у проведенні інтерв'ю з представниками компаній та підприємств, а особливо команда "ФІНАНСОВА ЕЛІТА" щиро дякує доцентам кафедри організації агробізнесу В.І.Радьку, М.С. Маршалку та Нікітченку С.О. за організацію зустрічі з радником міністра АПК Бондарем О.О.

     В результаті запеклої боротьби перемогла команда FINANCEGURU, очолювана капітаном Клименком Максимом. Вітаємо переможців та бажаємо успіхів у дослідженні проблем фінансової науки!

Титарчук І.М., Костюк В.А., Олійник Л.А.,
доценти кафедри фінансів і кредиту

 


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook