Магістратура за спеціальністю облік і оподаткування – важлива сходинка до професійного кар’єрного росту

19 серпня 2024 року
Аліна Рябоконь здобула ступінь бакалавра з відзнакою за спеціальністю 071 «Облік і оподаткування» в НУБіП України, ознайомилася із особливостями освітньо-професійної програми «Облік і аудит» другого магістерського рівня вищої освіти і вирішила продовжити навчання на даній освітній програмі. Отримання ступеня магістра, переконана Аліна, стане важливим кроком у втіленні її мрій та задумів.

 

  • Аліна, що цікавого Вам запам’яталося при навчанні на бакалавраті?

— Я брала участь у різних наукових проєктах та конференціях, де мала можливість представити свої знання та обговорити актуальні питання обліку та оподаткування. Крам того моя академічна успішність та диплом другого ступеня всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузі «Гендерні дослідження» з подякою за організаторські здібності, що стали запорукою успішного навчання та згуртованості всієї групи.

  • Скажіть, будь ласка, чому Ви вирішили продовжити навчання в магістратурі в НУБіП України?

— Протягом навчання я активно вивчала такі дисципліни як бухгалтерський облік, фінансовий облік, управлінський облік, податкове законодавство, економіка підприємства, аудит. Ці предмети дали мені фундаментальні знання та розуміння важливості точного обліку і відповідності податковим вимогам у сучасному бізнес-середовищі, бажання й надалі розвиватися та розширювати свій кругозір відповідно до обраного фаху. Хочу відмітити викладацький склад кафедри обліку та оподаткування, який відзначається високим професіоналізмом, що підтверджується їх науковими званнями та ступенями, а також численними сертифікатами про підвищення кваліфікації. Це свідчить про глибокі знання та багатий досвід, якими вони діляться зі здобувачами вищої освіти.

  • Яка Ваша мета і ким Ви себе бачите в майбутньому?

Моя мета – стати висококваліфікованим фахівцем у сфері обліку і оподаткування, здатним ефективно працювати в динамічному бізнес-середовищі та сприяти розвитку підприємств, у яких я працюватиму. Університет надає перспективи для розвитку та професійного кар’єрного росту, які вимагають поглиблення знань у сфері організації бухгалтерської служби, формування адаптивної системи інформаційного забезпечення системи управління підприємством, моніторингом та вдосконаленням системи контролю на підприємстві. Саме ці компетенції я зможу отримати навчаючись у магістратурі за спеціальністю «Облік і оподаткування».

  • Аліно, бажаємо Вам успіхів у навчанні та до зустрічі на заняттях!

 

Розмову вела Тамара ГУРЕНКО,
доцентка кафедри обліку та оподаткування

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook