Перше в новому навчальному році засідання кафедри

14 серпня 2024, 12:56

 14 серпня 2024 року відбулося перше у новому начальному році засідання кафедри філософії та міжнародної комунікації. Розпочала засідання завідувач кафедри Валентина Культенко, яка представила нову колегу Булгакову Оксану Володимирівну. Тож вітаємо в колективі та раді поповненню в нашій кафедральній родині.

 Навчання розпочинаємо відповідно графіка навчального процесу, який був затверджений ректоратом та навчальною частиною у змішаному форматі та по суботам згідно графіка.

 Всі деканати слідкують за роботою викладачів, потрібно чітко проводити пари, всі викладачі мають перевіряти свій розклад, а також вона повідомила, що ми продовжуємо працювати в дві зміни, і не забуваємо про реалії українського суспільства в умовах пандемії та військового стану, тож потрібно дотримуватися правил, стежити за повітряними тривогами та дотримуватися інструктажу з правил безпеки життєдіяльності.


 Також завідувач кафедри зауважила, що вступна компанія триває і ми маємо максимально прикласти зусиль, що б набір був успішним, попри виклики, які ставить нам війна, також не забуваємо про популяризацію спеціальності «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії», гуманітарно-педгогічного факультету та НУБІП України в соціальних мережах інформації, яка публікується на головних сторінках кафедри, факультету та університету.


Було розглянуто питання про перейменування навчально-наукової лабораторії Центр Конфуція на Центр міжкультурної комунікації.
  Також, був представлений план засідань кафедри на 2024-2025 н.р., який був розглянутий і затверджений. Були рекомендовані посібники та методичні вказівки до розгляду методичній та вченій раді факультету.
Були обговорені інші питання життєдіяльності кафедри.


Колектив нашої кафедри охоче розпочинає новий навчальний рік з надією на мир та вірою в Перемогу України!
 


Секретар кафедри,
Ірина Матвієнко

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook