Щасливе поселення в студентську домівку першокурсників факультету харчових технологій

18 серпня 2024 року

      Після найгарячішого періоду в житті НУБіП України – вступної кампанії, починається не менш активний і насичений час для першокурсників – поселення в гуртожитки.

     Переконлива думка про те, що хто не жив свого часу в гуртожитку, той і студентом не був, має свою неприховану істину, бо студентський гуртожиток – це свого роду цілий світ, хоча і відокремлений, але реальний. Тут свої закони і правила, які вимагають від мешканців активно влитися в студентське життя, бути життєрадісними та креативними молодими людьми.
     Студенти 1, 2, 3, 4 курси та магістри другого року навчання – 17 та 18 серпня 2024 року поселяються в гуртожитки студентського містечка НУБіП України. 
     Першокурсників та їх батьків радо зустрічає комісія з поселення до складу якої входить студенти різних курсів, актив, студентська рада гуртожитку та адміністрація гуртожитку, студентського містечка.
     Першокурсники факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК, які сьогодні приїхали поселятися до гуртожитку № 9, приємно здивований умовами проживання, затишними відремонтованими кімнати.
     Справді, керівництво університету щороку покращує умови для проживання студентів у гуртожитках студентського містечка і такі позитивні відгуки тільки підтверджують, що всі старання не марні і ми на правильному шляху.
Шановні першокурсники, комфортного вам проживання!
 
Тетяна Науменко, PhD
заступниця декана з виховної роботи
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook