Віктор Мандзяк – відомий фітнес-тренер покращує знання з трендової професії, нутриціології в найкращому університеті країни

17 серпня 2024 року
Нутриціологія останнім часом здобуває все більше популярності і попит як стати професійним нутриціологом все частіше з’являється серед людей, які прагнуть змінити майбутнє інших і працювати у сфері здорового харчування.
Сьогодні відомий професійний фітнес-тренер, фахівець з індивідуальних програм тренування та харчування, популярний блогер Віктор Мандзяк розповість про вибір майбутньої професії.
 
  • Вікторе, розкажіть про себе і про свій професійний вибір.

— Я не тільки вмію знаходити спільну мову з людьми, маючи мільйон підписників в Фейсбуці, сотні тисяч в Інстаграмі. Я є автором трьох книг та багатьох методик у сфері здорового харчування. Наполегливо займаюся кілька років проєктом «Наука та здоровий глузд», який допоміг тисячам українцям змінити свої харчові звички та вести здоровий спосіб життя, який навчає людей правильно харчуватися, готувати корисну їжу та займатися спортом. Адже, здоровий спосіб життя, глибоке розуміння впливу їжі на людський організм  та бажання допомагати іншим  в досягненні їхніх здорових цілей є моїми головними пріоритетами. Я вірю, що правильне харчування – це ключ до сильної та здорової нації, і саме ця думка мотивувала мене розвивати знання в цій галузі.
  • Скільком людям ви допомогли змінити свої погляди на здоровий спосіб життя?

— Мій проєкт став досить успішним. У ньому брали участь більше 70 000 вдячних учасників, які змінили якість свого здоров'я та життя назавжди. Я не планую зупинятися, а навпаки продовжувати його розвиток, спираючись на знання, які отримаю під час навчання в НУБіП України.
 
  • Яку ви маєте освіту у сфері здорового харчування?

— Моя освіта до цього моменту була самоосвітою, і я черпав знання з наукових статтей, підручників, книг та різних ресурсів. Тепер я хочу вдосконалити свої знання, отримати нові навички, які допоможуть мені ще ефективніше змінювати харчове культурне середовище людей. Я люблю вчитися і постійно прагну до нових знань, тому навчання на обраній спеціальності для мене є логічним наступним кроком у житті, адже в перспективі я планую в даному закладі займатися наукою.
  • Вікторе, зараз в інтернеті є безліч курсів з нутриціології. Поділіться, чому обрали навчання в НУБіП України? І від кого дізналися про наш університет?

— Сьогодні, можна обрати багато курсів по нутриціології і отримати по закінченню сертифікат, як мінімальне підтвердження засвоєних компетенцій у даній сфері. Але, сертифікат – не є документом про освіту. Отримати таку сучасну спеціалізацію – можливо тільки в єдиному ЗВО країни – НУБіП України, який пройшов акредитацію з освітньої програми «Нутриціологія».
Тому, я вирішив вступати до НУБіП України, оскільки цей університет має високий рівень викладання та пропонує саме ті освітні програми, які відповідають моїм професійним амбіціям. Дізнався про вашу програму від колег та прочитав численні позитивні відгуки від студентів і випускників, які підкреслювали практичний підхід до навчання та глибину отриманих знань. Це саме те, що я шукаю, щоб продовжити свій шлях в сфері нутриціології.  
  • Дякую Вам, Вікторе, за цікаву розмову. Дуже приємно було поспілкуватися з Вами. Бажаю Вам успіхів у навчанні в магістратурі та реалізації всіх Ваших професійних планів у майбутньому!

 
Розмову вела Валентина Ісраелян,
доцент кафедри технології м’ясних,
рибних та морепродуктів

  

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook