Ірина Пеняк планує продовжити навчання на освітній програмі «Облік і аудит»

5 серпня 2024 року
Вибір професії – один з головних життєвих виборів, який здійснює людина в юному віці. Він має значення як для самої людини, так і для суспільства. Вибір професії – це по суті вибір життєвого шляху, вибір долі. Від вибору професії у великій мірі залежить задоволення людини своєю долею та її щастя. Про що ми й поговорили з Іриною Пиняк.

  • Ірино, чому Ви вирішили обрати НУБіП України для продовження навчання?

— Багато моїх друзів навчаються саме в НУБіП України, а я прислухаюсь до їхніх думок та порад. Всі вони задоволені навчанням, тому, думаю, що задоволеною буду і я. До того ж, рейтинг університету високий – один з найкращих в Україні.

  • Які якості, на Вашу думку, необхідні для успішного навчання в університеті?

— Переконана, що здобуваючи освіту, потрібно мати наполегливість, силу волі, намагатися позбутися будь-яких страхів і комплексів. Це дасть змогу більше розкритися як особистість і досягти кращих результатів.

  • Чи знаєте, які можливості надає університет для розвитку студентів?

— Університет надає можливість стати справжнім фахівцем своєї справи. Він пропонує широкий спектр позанавчальних заходів, стажувань, а також можливості для навчання за кордоном. Це дозволяє студентам розвивати свої навички та отримувати практичний досвід.

  • Чому обрали для навчання саме освітню програму «Облік і аудит»?

— Моя майбутня професія не залишить мене без роботи, вона перспективна та високооплачувана. Я маю бажання розвиватися і досягати власних цілей. А знання, здобуті в університеті, використовуватиму у подальшому житті та кар’єрі.

  • Що Вас приваблює найбільше в НУБіП України?

Обираю НУБіП України, бо він є найкращим в Україні і одним з найвідоміших українських університетів в Європі зі спеціальності «Облік і оподаткування». Університет захоплює своєю історією, традиціями. Під час навчання я планую максимально використовувати усі можливості, що надає НУБіП України, наприклад, поєднати з навчанням за кордоном, проходити стажування і розпочати свою трудову діяльність вже у навчальному закладі. Унікальний досвід поєднання освіти, практики і науки надає такі можливості вмотивованим студентам. На мою думку, наша держава має усі шанси стати успішною країною, завдяки перспективній молоді, яка буде її розвивати. Я впевнена, що у НУБіП України готують саме таке молоде покоління!

 

Розмову вела Оксана ДАНІЛОЧКІНА,
доцентка кафедри «Обліку та оподаткування»

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook