Запрошуємо до друку статей у Науковому віснику НУБіП України. Серія «Педагогіка, психологія, філософія».

21 травня 2015 року

Статті приймаються до 28 травня 2015 року. Орієнтовний термін розсилки збірника статей – червень-липень 2015 р.

 
Пам’ятка для авторів статей
 
«НауковийвісникНаціональногоуніверситетубіоресурсів і природокористуванняУкраїни. Серія «Педагогіка, психологія, філософія» включено до переліку наукових фахових видань з педагогічних наук (від 26.05.2010 р. № 1-05/4) та зареєстровано в міжнародній наукометричній базі РІНЦ (ліцензійний договір від 1 листопада 2013 року № 666-11/13-343).
До збірника приймаються статті, що мають теоретичне та практичне значення і раніше не публікувались. Стаття має відповідати вимогам Постанови Президії ВАК України № 7-05 / 1 від 15.01.2003 р. до наукових статей, мати проблемний характер, розкривати наукову проблему, що може бути представлено у вигляді викладу результатів теоретичних і експериментальних досліджень.

 Етапи підготовки до друку

1. Статті подавати на кафедру соціальної педагогіки та інформаційних технологій в освіті в робочі дні за адресою: Національний університет біоресурсів і природокористування, м. Київ, вул. Героїв Оборони 16, навчальний корпус № 15, кімната № 207 (тел. (044) 527-83-57). Відповідальна особа – Сопівник Ірина Віталіївна (097-771-06-26). Також можна надіслати електронний варіант на е-пошту: [email protected],з позначкою «у Науковий вісник»

2. Статті магістрантів, аспірантів, здобувачів (осіб, які не мають наукового ступеня) обов’язково супроводжувати рецензією із зазначенням наукової новизни та актуальності публікації. Рецензентом може бути доктор чи кандидат наук (фахівець за профілем). Підпис рецензента має бути засвідченим у кадровому підрозділі.

3. Подавати потрібно:

- паперовий примірник статті та її електронну версію. На кожній сторінці роздруківки автор проставляє свій підпис, а на першій сторінці також зазначає дату подання статті до редколегії (назва файла - Ivanov_statta.doc);

- електронний варіант статті англійською мовою (окремим файлом – не оплачується) (назва файла - Ivanov_statta-angl.doc);

- відомості про авторів (за формою), (окремим файлом – не оплачується) (назва файла - Ivanov_vidomostiproavtora.doc);

- квитанція про оплату (вартість внеску 30 грн. за один аркуш статті) (назва файла - Ivanov_statta-oplata.doc);

- ліцензійний договір (принести роздрукований і підписаний варіант або переслати відсканований варіант (назва файла - Ivanov_dogovir.doc)).

4. Стаття, що в ній виявлено запозичення з матеріалів інших авторів без посилання на джерело, не повертається на доопрацювання та не публікується. Авторові надається право подати інший матеріал.

У разі повторного виявлення запозичень, редакція залишає за собою право не брати у подальшому до друку матеріали цього автора.

5. Редколегія організовує внутрішнє (обов’язкове) та зовнішнє (за необхідності) рецензування статей. Редакція інформує автора про результат розгляду, надсилаючи йому електронною поштою висновок.

Якщо автор не згоден із зауваженнями рецензента, він має обґрунтувати це письмово. Редколегія залишає за собою право відхилити статтю, якщо автор безпідставно залишає без уваги побажання рецензента.

Структура статті

1. Індекс УДК.

2. Відомості про автора українською, російською та англійською мовами, що містять такі дані (без скорочень та абревіатур): прізвище, ім’я, по батькові, науковий ступінь, вчене звання, посада із зазначенням структурного підрозділу та назви установи за основним місцем роботи автора. Наприклад: Іванов Роман Дмитрович, доктор педагогічних наук, професор, професор кафедри педагогіки Національного університету біоресурсів і природокористування України. 3. Контактна інформація: номер телефону, електронна пошта.

4. Назва статті українською, російською та англійською мовами.

5. Анотації та ключові слова. Анотація українською мовою містить характеристику основної теми, проблеми, мети статті та її результати. Середній обсяг анотації – до 500 друкованих знаків (ГОСТ 7.9-95 (ИСО 214-76)).

Після кожної анотації наводять ключові слова відповідною мовою. Ключові слова подають у називному відмінку, друкують в рядок, через кому.

6. Вимоги до основного тексту.

Структура статті повинна містити такі елементи:

– постановка проблеми у загальному вигляді та її зв’язок із важливими науковими чи практичними завданнями;

– аналіз останніх досліджень і публікацій, в яких започатковано розв’язання даної проблеми і на які спирається автор, виділення невирішених раніше частин загальної проблеми, котрим присвячується означена стаття;

– формулювання мети статті;

– виклад основного матеріалу дослідження з повним обґрунтуванням отриманих наукових результатів;

– висновки з цього дослідження і перспективи подальших розвідок у даному напрямку» (Витяг з Постанови Президії ВАК України від 15.01.2003 р. № 7-05/1).

7. Список використаної літератури оформляється згідно з вимогами ДСТУ ГОСТ 7.1:2006 та ДСТУ 3582-97. Джерела наводять мовою оригіналу в алфавітному порядку.

Після списку літератури, поданого мовою оригіналу, потрібно подати References – цей самий список латиницею.

Наприклад:

СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ

1. Карабан В. І. Переклад англійської наукової і технічної літератури / В. І. Карабан. – Вінниця : Нова книга, 2001. – 303 с.
2. Олійник А. Д. Англо–російсько–український глосарій термінів аграрної екології та екобіотехнології / А. Д. Олійник, Л. Л. Ритікова. – К. : Видавничий центр НАУ, 2008. – 960 с.

REFERENCES

1. Karaban V. І. Pereklad anglіjs'koi naukovoi і tekhnіchnoi lіteraturi / V. І. Karaban. – Vіnnitsya : Nova kniga, 2001. – 303 s.
2. Olіjnik А. D. Аnglo–rosіjs'ko–ukrains'kij glosarіj termіnіv agrarnoi ekologіi ta ekobіotekhnologіi / А. D. Olіjnik, L. L. Ritіkova. – K. : Vidavnichij tsentr NАU, 2008. – 960 s.



Внесок за публікацію статті потрібно перерахувати за такими банківськими реквізитами:
Банк одержувача: ПриватБанк
Поточний рахунок одержувача: SAMDN50000067572955
ОКПО: 29244825509100
МФО банка одержувача: 305299
Прізвище, ім’я, по батькові: Гавлитюк Ігор Петрович
Призначення платежу: поповнення поточного рахунку Гавлитюка І. П. від _______.

або перрерахувати на картку ПриватБанку: 5211 5373 2204 9524




 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook