Ярослава Безкровна: «Мій вибір – спеціальність "Філологія" в НУБіП України»

4 серпня 2024 року
  • Добрий день, Ярославо! Розкажіть, будь ласка, трішки про себе.

— Мене звати Безкровна Ярослава, мені 17. Цього року я закінчила КЗ «Компаніївський ліцей» з відзнакою «За високі досягнення у навчанні». Я завжди позиціонувала себе як відповідальна учениця, яка має жагу до знань та прагне досягти кращого. Під час навчання брала активну участь у шкільному житті та волонтерських зборах для допомоги нашим воїнам ЗСУ. А у вільний час відвідувала шкільні заняття з волейболу та оволоділа програмою по класу образотворчого мистецтва в Компаніївській дитячій музичній школі. Люблю проводи час за цікавою книгою та з компанією гарних друзів, спілкуватися та знайомитися з новими людьми.

  • Звідки Ви дізналися про наш університет? 

— Про університет дізналася від своїх знайомих, які вже навчаються у НУБіП України. Також часто зустрічала відеоролики на платформі Тік ток, які показують веселе університетське життя з середини. 

  • Чому Ви вирішили обрати для здобуття освіти саме НУБіП України? 

— Вибір зупинився саме на цьому університеті через його відкриту позицію в спілкуванні з вступниками, позитивний колектив, високий рівень організації освітнього процесу, хороші рекомендації від студентів які там вже навчаються та зручне розташування навчальних корпусів і гуртожитків. 

  • Що для Вас стало вирішальним у виборі спеціальності "Філологія"? 

— Вирішила піти за покликом свого серця. Я ще раніше помічала за собою велику зацікавленість до вивчення англійської мови. Також була однією з найкращих учнів у класі та перемагала в районних та обласних етапах олімпіад з англійської мови. Вирішила, що хочу поглибити свої знання та здобути нові у вивченні німецької мови.

  • Які основні цілі Ви ставите перед собою на майбутні 4 роки навчання?

— Звісно планую отримувати найкращі знання та вивчити дві мови на професійному рівні, аби в майбутньому отримати сертифікат В2-С1. Але також дуже хочеться влитися до студентського колективу та прожити свої найкращі роки разом з НУБіП України

  • Поділіться, будь ласка, своїми рекомендаціями з тими, хто ще остаточно не обрав свою професію.

— Рекомендую всім майбутнім вступникам обирати спеціальність, яка найбільше імпонує, цікавить і в яку хочеться вкладати душу. Головне, щоб вона була в НУБіП України.

  • Щиро дякую за змістовну бесіду, Ярославо! Бажаю Вам успіхів у навчанні та професійній самореалізації. Перемоги і миру!



Інтерв'ю провів Дмитро Чорноморденко,
доцент кафедри філософії та міжнародної комунікації

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook