Вікторія Яцечко мріє стати професіоналом у сфері обліку і оподаткування

4 серпня 2024 року
 
  • Розкажіть коротко про себе (який навчальний заклад закінчили, де проживаєте).

— Проживаю в Заліщицькому районі Тернопільської області. Коли ще випускницею школи вступила до Заліщицького коледжу, не могла собі навіть уявити, наскільки цікаву спеціальність обрала. Навчання в Заліщицькому фаховому коледжі було досить насиченим і яскравим. У коледжі була можливість розвиватись не лише у професійному напрямку, а й духовно та науково. Досвідчені та висококваліфіковані викладачі прививали нам любов не лише до облікових та економічних предметів, а й до вміння самостійно опановувати інформацію для професійного зростання.

 

 

  • Звідки дізналися про НУБіП України?

— Про НУБіП України я дізналась, навчаючись в Заліщицькому коледжі ім. Є. Храпливого, який входить до структури університету. Інформацію про економічний факультет і кафедру обліку та оподаткування отримували від викладачів коледжу, а також під час конференцій та інших заходів. Також багато корисної інформації почерпнула на офіційному сайті.

  • Що стало вирішальним у виборі освітньої-професійної програми «Облік і аудит»?

— Престижність професії бухгалтера та аудитора підтверджуються їх затребуваністю на ринку праці протягом тривалого періоду. Тому впевнена, що працюватиму за фахом і професійне зростання дасть можливість отримувати задоволення та приноситиме користь суспільству, особливо в післявоєнний період.

  • Що Вам відомо про престижність професії бухгалтера та аудитора?

— Серед затребуваних професій в Україні довоєнного періоду в рейтингах не останні місця належали професіям бухгалтерів і аудиторів. Жодне підприємство не може функціонувати без обліку. Бухгалтер на підприємстві вирішує всі фінансові питання та убезпечує керівника від протизаконних дій.  

  • Які Ваші захоплення?

— Завжди, скільки себе пам’ятаю, основною моєю рисою було прагнення до пізнання. Зараз у більшій мірі мене цікавить наукова література по фахових дисциплінах.

  • Про що мрієте найбільше?

— Після отримання диплому коледжу, однією із моїх мрій є навчання у столичному закладі вищої освіти. Наш Національний університет біоресурсів і природокористування України відкрив для мене таку можливість. Переконана, щоб стати успішною в університеті, а потім і у професії, потрібно бути наполегливою у навчанні та всебічно розвиватись. Я вважаю, перш за все, потрібно розуміти, що фах, який обираєш, це твоє покликання, тобі це дійсно подобається, і ти хочеш цим займатися у подальшому.

  • Що Ви очікуєте від навчання в університеті?

— Впевнена, що буду навчатись сумлінно, дослухатись до викладачів, використовувати будь-яку можливість, яка сформує мене висококваліфікованим бухгалтером. Сподіваюсь в університеті поглибити теоретичні знання та практичні навички з облікових, контрольних та аналітичних дисциплін, які стануть основою моєї кар’єри. Також очікую знайти нових друзів, з якими цікаво буде навчатись і відпочивати та підтримувати дружні стосунки протягом життя.

Розмову вела Тетяна Слєсар,
доцентка кафедри обліку та оподаткування

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook