Вступна кампанія 2024 року

31 липня 2024 року

1 липня 2024 року свої двері відчинила приймальна комісія ВСП «Боярський фаховий коледж НУБіП України». Саме цього дня розпочався прийом заяв для вступу на основі базової середньої освіти. Загалом коледж здійснював набір абітурієнтів, що вступали на основі  базової середньої освіти (9 клас); і  повної загальної середньої освіти (11 клас). Набір  відбувався на такі спеціальності: Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок, Економіка, Менеджмент, Маркетинг, Екологія, Агрономія, Лісове господарство, Садово-паркове господарство, Транспортні технології (на автомобільному транспорті), Геодезія та землеустрій, Комп’ютерні науки.

Абітурієнти, що вступали до коледжу по закінченні 9-го класу, мали можливість відвідувати  підготовчі навчальні курси, завданням  яких була систематизація та узагальнення знань з української мови та математики.

Коледж виконав державне замовлення за всіма спеціальностями. Для зарахування на навчання за кошти фізичних та юридичних осіб розглядалися мотиваційні листи абітурієнтів, котрі вони прикріпляли до кожної своєї заяви.

Продовжується набір вступників на основі повної загальної середньої освіти (11 клас). Попередній аналіз поданих заяв свідчить, що всі спеціальності користуються попитом серед абітурієнтів.

Працівники приймальної комісії показали високий професіоналізм у своїй роботі, про що свідчать  підсумки вступної кампанії.

Дякуємо абітурієнтам та їхнім батькам за вибір якісної освіти на шляху до професійного становлення у Боярському фаховому коледжі НУБіП України!

 

Наталія ГАПОНЮК, завідуюча НМК


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook