Україна − це Європа, НУБіП України − мій європейський вибір!

30 липня 2024 року
  • - Віталіно, добридень, розкажіть декілька слів про себе?

— Мене звати Кухар Віталіна, проживаю в місті Київ. Навчалася в ліцеї №59.

  • Розкажіть чим Ви захоплюєтеся в житті?

— Я люблю читати книги, особливо наукову літературу, класику, наукову фантастику. Також захоплююся психологією, політологією, соціологією. Люблю активний відпочинок та саморозвиток.

  • Звідки дізналися про НУБіП України?

— Живу поруч, тому часто проходжу повз. Також подобається відвідувати та відпочивати в Ботанічному саду НУБіП. Маю знайомих, які тут навчаються / навчались.

  • Чому Ви обрали спеціальність «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» на гуманітарно-педагогічному факультеті?

— Прогулюючись у 2021 році Ботанічним садом, зустріла чоловіка, який відпочивав, і як я зрозуміла, що це, напевно, викладач. Він поцікавився чи сподобався мені ботанічний сад, на що я схвально відповіла «так». Потім запитав яку спеціальність я планую обирати в майбутньому. Тоді я планувала обирати «Право». У відповідь я почула - «А чи не хотіла б ти обрати спеціальність «Міжнародні відносини»? Прибуткова професія, а гарних спеціалістів мало». На той час, я навіть не знала про таку спеціальність, тому й зацікавилась. Потім я завзятіше почала цікавитися нею, і зрозуміла, що вона мені подобається. Проаналізувавши Освітню програму, я дійсно захотіла навчатися саме тут через орієнтацію програми та предмети, що є цікавими та корисними.

  • - Що Ви очікуєте від навчання в університеті?

— Здобуття знань, що неодмінно знадобляться у майбутньому у всіх сферах життя. Вивчення іноземних мов завжди мало важливе значення для людства, але в сучасному глобалізованому світі це питання набуло ще більшої актуальності. Ще з інформації на офіційному сайті я дізналася, що на гуманітарно-педагогічному факультеті діє програма «подвійних дипломів», що дає змогу стажуватись за кордоном. Я впевнена, що такий досвід підвищує шанси в майбутньому влаштуватися на омріяну посаду в Україні чи за кордоном. Знаю, що студентське життя завжди наповнене приємними та незабутніми моментами й дарує багато нових знайомств і друзів, а тому чекаю цього часу з нетерпінням.

  • Дякую, Віталіно! Бажаю успіхів і здійснення мрії! Перемоги і Миру!


 

Розмову провела Кичкирук Тетяна,
доцент кафедри філософії та міжнародної комунікації

 


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook