Ольга Сидорчук: шлях до пізнання себе або мій пріоритет – гуманітарно-педагогічний факультет

30 липня 2024 року
Дівчина, з якою ми запланували зустріч, – неординарна особистість. На її думку, життєвий досвід – це не тільки знання, отримані з підручників, а й відчуття та емоції, які виникають упродовж навчання, допомагаючи засвоюватись знанням. Тому і розмова наша має трохи філософське забарвлення.

  • Представтесь, будь ласка.

— Мене звати Ольга, я – випускниця 2023 року. Життєві обставини склалися так, що я закінчувала школу дистанційно. Після складання НМТ так і не визначилась, ким хочу бути, і вирішила дати собі рік на «пошуки себе».

  • Цікаво! І чим Ви займалися рік, десь працювали?

— Ні, я багато читала, займалася йогою, медитацією і загальним саморозвитком. Хотіла зрозуміти, чого я хочу від життя.

  • Добре! І як у цьому процесі самопізнання Ви познайомились з НУБіП України, зокрема, чому саме гуманітарно-педагогічний факультет став Вашим пріоритетом?

— Про НУБіП України дізналася із соцмереж, а щоб відчути, який саме факультет є «мій», – приїхала на заходи до Дня відкритих дверей. Я – гуманітарій, люблю вивчати мови, мене не втомлюють люди (якими б різними вони не були), отже, я вибиратиму між психологією й іноземною філологією.

  • Дякуємо Вам, Ольго, за розмову. Бажаємо успіхів і до зустрічі на посвяті у першокурсники гуманітарно-педагогічного факультету. На все добре!

Розмову провела і записала к.філол.н,
доцент кафедри іноземної філології і перекладу
Лариса Колодіна

 


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook