Абітурієнтка Надія Назаренко: «Я впевнена, що саме НУБіП України допоможе в здійсненні моєї мрії – стати перекладачем та сприяти взаєморозумінню між Україною і іншими країнами»

28 липня 2024 року
Вітаю, мене звати Надія Назаренко, мені 16 років і я проживаю в с. Софіївська Борщагівка. Цього року закінчила загальноосвітню школу № 235 ім. В. Чорновола і тепер маю бажання навчатися в НУБіП України, оскільки я декілька разів приїжджала до цього закладу на дні відкритих дверей, і університет привабив мене своєю атмосферою.

Чудовий вигляд самого університету, уважні та доброзичливі викладачі і персонал – це лише маленька частина всіх тих речей, які спонукали мене обрати саме цей університет.

Якщо говорити про спеціальність, то я обрала саме філологію, оскільки ще під час навчання в школі зрозуміла, що мені подобається вивчати англійську мову, що підкріплено моїми стараннями у вигляді високих оцінок. Тому я планую не лише вдосконалювати свій рівень англійської мови, але вивчати і інші мови, адже це відкриває величезні можливості для пізнання культур інших країн і, насамперед, людей цих країн.

Я впевнена, що саме освітня програма «Англійська мова і друга іноземна» в НУБіП України допоможе в здійсненні моєї мрії – стати перекладачем та сприяти взаєморозумінню між Україною й іншими країнами світу.

Записала Оксана Тепла,
доцент кафедри
іноземної філології і перекладу

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook