Освітня програма «Міжнародна економіка» чекає майбутніх абітурієнтів економістів-міжнародників!

28 липня 2024 року
  • Один із важливих виборів у житті людини – це вибір професії.

"Як я нещодавно дізнався, що мій батько та мій дідусь закінчували Національний університет біоресурсів і природокористування України, тому я дуже хочу навчатися саме тут", – саме з цих роздумів почав обирати вищий навчальний заклад Олег ГРИНЮК.

"Я розумію, що для того, щоб бути хорошим фахівцем потрібно поєднувати навчання та практичну роботу. Після ретельного перегляду освітньої програми «Міжнародна економіка» спеціальності 051 «Економіка» я усвідомив, що вона наче була розроблена для мене. Усі предмети здаються цікавими та актуальними. Особливо мені сподобався курс аналіз ринків та міжнародна конкурентоспроможність, тому що це та сфера, де я хотів би спеціалізуватися".

Під час спілкування з Наталією ВДОВЕНКО, д.е.н., професором, завідувачем кафедри глобальної економікиОлег розповів, що має сподівання у стінах університету, навчаючись на ОПП «Міжнародна економіка» на спеціальності 051 «Економіка», реалізувати власний потенціал та здобути знання, необхідні, щоб стати успішним економістом-міжнародником.

Також під час розмови із майбутніми абітурієнтом викладачі кафедри глобальної економіки звернули його увагу на те, що на освітньо-професійній програмі «Міжнародна економіка», студенти навчаються сучасного економічного мислення, розбераються як же реалізувати свої знання в глобальному просторі, зрозуміють як приймати рішення на міжнародних агропродовольчих ринках і дійсно круто розберуться і в ринках рослинництва і тваринництва, бо вивчатимуть технології виробництва і обов’язково знайдуть високооплачувану роботу в майбутньому.

Зокрема, Олегу ГРИНЮКУ сподобалось, що Національний університет біоресурсів і природокористування України проводить міжнародні конференції та семінари, зустрічі та форуми із залученням представників бізнесу, які відкривають практичний досвід щодо вирішення економічних та соціальних проблем суспільства. Він переконався, що саме тут будуть сприяти його професійному розвитку та допоможуть реалізувати поставлені цілі.

    Кафедра глобальної економіки запрошує Вас стати успішними і ми разом з Вами будемо писати історію Вашого успіху!
З нетерпінням чекаємо майбутніх абітурієнтів економістів-міжнародників НУБіП України.


Марина ПАВЛЕНКО,
асистент кафедри глобальної економіки
 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook