Валерій Власенко обирає освітню програму «Управління персоналом» в НУБіП України

28 липня 2024 року
  • Добрий день, Валерію, розкажіть про себе.

— Я, Власенко Валерій Анатолійович, народився в м. Києві. Закінчив Державний університет інформаційно-комунікаційних технологій, де здобув спеціальність «Інформаційні системи та технології», оскільки навчаючись в школі більше думав про перспективність майбутньої професії та рівень зарплатні. Бажання обрати професію, яка була б дійсно до душі, стояло на другому плані.
Проте, з дитинства мав схильність до різної фізичної активності. В 16 років вперше відвідав тренажерний зал. Крок за кроком почав цікавитися різними вправами і тренувальними методами. В 11 класі вже здобув звання – кандидат в майстри спорту з військового багатоборства.
 
На другому курсі навчання в університеті зрозумів, що зробив неправильний вибір щодо майбутньої професії, оскільки більше цікавився не інформаційними технологіями, а біологією, фізіологіє і анатомією. Почав вивчати і на собі практикувати тренувальні методи для підготовки спортсменів і розвитку різних фізичних якостей. Далі хобі переросло в повноцінну тренерську та професійну діяльність.
  • Що Вас спонукає здобути вищу освіту саме за освітньою програмою «Управління персоналом»?

— Зараз, я підприємець, працюю сам на себе і поєдную в своїй тренерській та професійній діяльності різні напрямки: розвиток різних фізичних якостей у спортсменів і звичайних тренуючих; фізична реабілітація та лікувальна фізична культура; нутриціологія.
Крім того, зараз на війні в Україні багато людей отримують поранення різного ступеня важкості. Звичайно, їм надається перша медична допомога та лікування у військових госпіталях та спеціалізованих медичних закладах, але дуже важливе значення має також і наступна реабілітація для повного відновлення їх функцій та можливості повноцінно працювати й жити в суспільстві.
 
Після лікування в госпіталі військовослужбовці стикаються з проблемою відновлення своєї функціональності. Фізична реабілітація військовослужбовців після поранень потребує тривалого часу, який може тривати від 1-2 до 5-6 місяців і більше. Таке реабілітаційне лікування спрямоване на відновлення організму після завершення гострого періоду та часто дозволяє уникнути первинної інвалідності чи перешкодити подальшому погіршенню стану, адже наслідки поранень та тривала прикутість до ліжка з обмеженням рухливості призводять до атрофії та ослаблення м’язів, формуються контрактури, які не дають можливості повноцінно рухатись.
 
Завдяки допомозі експертів та волонтерів з-за кордону, в сучасних центрах встановили найновітніші системи реабілітації – ерготерапії (відновлення втрачених рухових навичок у побуті), кінезотерапії (метод лікування рухом та навантаженнями), зали ЛФК з тренажерами та ін. Як волонтер, я приймаю безпосередню участь у цьому процесі та в подальшому планую займатись цим професійно й відкрити подібний центр, що вимагає налагодження зовнішніх зв’язків, відбору відповідних фахівців, розвитку персоналу тощо.
 
  • Валерію, чому ви зупинили свій вибір саме на НУБіП України?

— Наразі, Ваш університет займає високі позиції в провідних зарубіжних і вітчизняних рейтингах вищої освіти, і тут навчається багато моїх друзів, які запевнили мене у високому рівні надання освітніх послуг в НУБіП України.
 
  • Дякуємо Вам за розмову! Бажаємо не зупинятися на досягнутому, ставити нові цілі й відважно рухатися вперед! Постійних Вам успіхів і невпинного прогресу.

 
Розмову вела Людмила Білан,

доцент кафедри управління та освітніх технологій 


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook