Дослідження та інновації: випробування тракторів провідних світових брендів

28 липня 2024 року
Доцент кафедри тракторів і автомобілів Максим ПАВЛЕНКО взяв участь у випробуваннях тракторів провідних світових брендів. Захід був організований для оцінки технічних характеристик та енергетичної ефективності тракторів Case ІН, John Deere, New Holland, Claas та Fendt.

 

 

Максим ПАВЛЕНКО зазначив, що випробування проходили на спеціалізованому полі, на якому були представлені всі умови, які відповідають робочій ситуації. Максим ПАВЛЕНКО разом із командою експертів ретельно аналізували продуктивність кожного трактора, оцінюючи витрати пального, потужність, маневреність та надійність. Особлива увага приділялася саме енергетичній ефективності, щоб визначити, які моделі є найбільш економічними та ефективними для аграріїв.

 

 

Результати випробувань будуть використані для подальших досліджень у сфері підвищення енергоефективності сільськогосподарської техніки, а також для вдосконалення навчальних програм кафедри тракторів і автомобілів. Також Максим ПАВЛЕНКО підкреслив важливість таких заходів для розвитку агропромислового комплексу та підтримки наукового прогресу в галузі машинобудування.

Завдяки участі у таких випробуваннях, кафедра тракторів і автомобілів продовжує залишатися на передовій наукових досліджень та впровадження інновацій у сільськогосподарське виробництво. 

 

Юліана КОЛЄСНІК,
асистент кафедри тракторів і автомобілів

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook