«Перлина Поділля» зустріла делегацію НУБіП України

26 липня 2024 року
25 липня 2024 р. ректор НУБіП України Вадим Ткачук, заступник декана факультету ветеринарної медицини Юрій Жук та завідувач кафедри ветеринарної репродуктології Олександр Вальчук відвідали з робочим візитом ТОВ «НВА «ПЕРЛИНА ПОДІЛЛЯ» Шепетівського району Хмельницької області.

ТОВ «НВА «Перлина Поділля» – є одним із поліпрофільних провідних сільськогосподарська підприємств України, основними видами діяльності якого є рослинництво, тваринництво, металопластикові конструкції, продаж с/г техніки.

Делегацію НУБіП України зустрічали Голова наглядової ради, Герой України Петро Іващук, генеральний директор підприємства Сергій Іващук та заступник генерального директора Сергій Яловчук.

Сергій Іващук коротко представив ректору НУБіП України структуру підприємства, його економічні показники, зосередив увагу на досягненнях та подальших перспективах.
Також делегація відвідала елеватор, молочно-товарні ферми підприємства, де утримується понад 4 тис. дійних корів. Кожна ферма обладнана сучасним молочним обладнанням типу «Карусель» або «Ялинка».

 

Слід зауважити, що господарство продовжує модернізувати і розширювати ферми, будує нові приміщення та доїльні зали, укомплектовуючи їх сучасним обладнанням, впроваджує інноваційні технології в молочну галузь, що забезпечує отримання та зберігання молока найвищої якості.

 

Слід відміти, що завдяки тісній співпраці НУБіП України та ТОВ «НВА «Перлина Поділля», на даний час на підприємстві проходять виробничу практику 16 здобувачів вищої освіти спеціальності 211 «Ветеринарна медицина», які висловили свої позитивні враження від проходження практики на такому високотехнологічному підприємстві і подякували ректорату університету.

Ректор Вадим Ткачук висловив своє позитивне враження від підприємства, відмітив його інноваційність, подякував керівництву та наголосив на розширенні співпраці у різних напрямках як в освітньому, так і в наукових напрямках.

Вадим Анатолійович запросив Петра Володимировича та Сергія Петровича Іващуків взяти участь у форумі «SEB-2024», який відбудеться в НУБіП України 10 жовтня 2024 р.


Юрій Жук,
заступник декана
факультету ветеринарної медицини

 


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook