Майбутній студент факультету ветеринарної медицини Давід Олексієнко: «Майбутнє належить тим, хто, безумовно, вірить у свою мрію»

26 липня 2024 року
  • Вітаю! Будь ласка, розкажіть про себе.

— Звати мене Олексієнко Давід. Народився у м. Києві, закінчив Спеціалізовану школу І-ІІІ ступенів №255 з поглибленим вивченням природничо-математичних предметів Дарницького р-н, м. Київ. Під час навчання був дуже наполегливим, цілеспрямованим, розвивався як особистість та завжди брав участь у всіх заходах, олімпіадах і активному житті школи.

Кожного літа проводив час у бабусі в селі, в якому знаходиться притулок для безхатніх тварин. З дитинства я відчував турботу до тварин яким потрібна була допомога. Кожного дня приходив до притулку, вигулював та доглядав за тваринами, тому ще з малечку мені постало питання від батьків: «Ким я хочу стати» і моя відповідь їх вразила: «Я хочу допомогти усім тваринкам на землі, які цього потребують!». У старшому шкільному віці, коли я приходив до притулку, керівник завжди мені казав, що я немов би розумію мову, відчуваю та переживаю усі емоції тварин. Мені дуже запам‘ятався вислів який він мені сказав: «Якщо душа – це вміння любити, бути відданим і вдячним, то тварини володіють нею в більшій мірі, ніж багато людей» – Джеймс Херріот.

  • Чому обрали саме цю спеціальність?

— Після закінчення школи я без вагань вже знав, ким я хочу бути, тому, для подальшого навчання та розвитку вибрав відділення ветеринарної медицини ВСП «Немішаївського фахового коледжу НУБіП України». За всі роки навчання брав активну участь в розвитку та житті колледжу, проводив профорієнтаційну роботу, під час практики на фермі познайомився зі справжніми професійними фахівцями своєї справи. За своє навчання у коледжі отримав диплом з відзнакою. Завжди з теплими спогодами буду згадувати свій рідний коледж та всіх викладачів ветеринарної медицини, велика подяка їм за якісні знання та професійний досвід. Завжди знаю, що можу до них звернутися та отримати підтримку, розуміння та мотивацію.

На теперешній час, практикуюсь як асистент у ветеринарних клініках Києва, був учасником пресс-конференцій та прослухав повний курс лекцій у Школі ветеринарної дієтології Royal Canin.

  • Чому обираєте НУБіП України?

— Зараз моєю мрією є навчання у престижному університеті м. Києва НУБіП України на факультеті ветеринарної медицини. Впевнений, що саме тут я зможу стати дипломованим лікарем. Вибір університету я зробив ще за навчання у коледжі. Неодноразово відвідував НУБіП України та факультет ветеринарної медицини, і ще раз переконався у своєму виборі. Також під час проходження навчальної та виробночої практик мені пощастило познайомитись з успішними випускниками НУБіП України, і зрозумів що саме з цим університетом я хочу зв‘язати своє майбутнє. Обізнаний також і у тому, що він посідає місце у топ-10 університетів України, це є надзвичайно важливим фактором, тому впевнений на професіоналізм викладачів.

Я вважаю, що люди можуть досягти успіху, або бути успішними в тих речах, які їм подобаються, а ветеринарна медицина – це та сфера, про яку я прагну дізнатися більше і реалізувати здобуті знання та вміння в майбутній професійній діяльності. Тому я сподіваюсь, що зовсім скоро я теж зможу з гордістю сказати, що я є студентом факультету ветеринарної медицини.

Моїм кредом по життю є вислів Елеонор Рузвельт: «Майбутнє належить тим, хто безумовно, вірить у красу своєї мрії», тому вірю, що моя мрія здійсниться і я буду навчатися на цьому факультеті та ходити по широких університетських аудиторіях саме в НУБіП України.

  • Дякую за розмову та бажаю успіхів у здійсненні Вашої мрії.

 

Віталій Журенко,
доцент кафедри фізіології хребетних і фармакології

 


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook