Каріна Барановська мріє про фах спеціаліста-міжнародника

26 липня 2024 року

У перші дні вступної кампанії 2024 р. до університету з документами та з чітким переконанням навчатися на спеціальності «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» завітала випускниця ліцею «Громадська школа Квінта», що на Київщині, Каріна Барановська.


- Каріно, чим приваблює Вас спеціальність «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії»?
- На мою думку, сьогодні робота фахівця-міжнародника є однією із найважливіших. Дипломати здатні забезпечити захист інтересів своєї країни, її громадян, встановлювати зв’язки із іншими країнами задля інтересів власної держави.
Останні роки шкільного навчання я приділяла значну увагу предметам, які знадобляться у вивченні цієї галузі, адже дипломат перш за все має бути освіченою людиною. Старанно вивчала англійську мову, правознавство, історію, українську мову та літературу. Здобула високий рівень знань з цих предметів та мала можливість практикувати розмовну англійську з носіями мови. Окрім цього, мене цікавить вивчення й інших іноземних мов та культур. Тому на базовому рівні я володію турецькою мовою.


- Чому ви зупинили свій вибір саме на НУБіП України?
- По великому рахунку витання вибору навчального закладу у мене гостро не стояло, оскільки мої батьки свого часу також закінчували цей університет і зробили йому «гарну сімейну рекламу». Обираючи університет, я особливо цікавилася можливістю проходження практики в консульських установах та міжнародних організаціях, спілкуванням з досвідченими фахівцями, участю у різноманітних міжнародних програмах.


- Каріно, яке власне професійне майбутнє Ви собі уявляєте?
- Я можу себе охарактеризувати цілеспрямованою, амбіційною, комунікабельною людиною, яка відкрита до нових знань та знайомств. Щиро сподіваюся, що фаховий колектив університету сприятиме моєму становленню як фахівця-міжнародника, допоможе мені досягти поставлених цілей та побудувати успішну кар’єру.

 

Людмила Лановюк,
доцент кафедри міжнародних відносин і суспільних наук

Ірина Вакулик,
доцент кафедри філософії та міжнародної комунікації

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook