Вікторія Воскобойнікова з Краматорська впевнено обирає факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК НУБіП України

26 липня 2024 року

 

— Добрий день. Розкажіть про себе

- Добрий день, мене звати Вікторія Воскобойнікова, проживаю в м. Краматорськ, в цьому році закінчила Краматорський заклад загальної середньої освіти № 22 з профільним навчанням ім. Крупченка М.М. Краматорської міської ради Донецької області, маю бажання отримати вищу освіту за спеціальністю 181 “Харчові технології”.

 

— Що Вас привело здобути вищу освіту за освітньою програмою "Харчові технології"?

- Харчова промисловість відіграє вагому роль у забезпеченні здоров’я населення, тому прагну стати частиною цієї сфери. Ще в дитинстві цікавила телепрограма «Майстер Шеф» та інтерес до приготування їжі з роками зростав. Мене захоплювала ідея створення смачних та корисних для здоров’я людини харчових продуктів, тому брала участь у різноманітних майстер-класах з приготування страв. Подорослішавши, дивилась виступи на телебаченні декана факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК Лариси Баль-Прилипко, які остаточно підштовхнули мене на вибір майбутньої професії.

Крім того, харчова промисловість є тією галуззю, яка постійно розвивається.

 

— Ваші очікування від навчання на факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК?

- При навчанні використаю свої сильні сторони, такі як цілеспрямованість, наполегливість, винахідливість, прагнення до саморозвитку. Також, переглядаючи періодично інформацію про факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК на сайті НУБіП України та Facebook, мене вразила бурхлива участь студентства у культурному, спортивному, громадському житті НУБіП України, в якому бажаю брати активну участь. Навчаючись у школі, увагу приділяла вивченню англійської мови, що стане мені в нагоді, адже усвідомлюю можливість проходити практику закордоном та навчання за програмами міжнародних обмінів, які є частиною освітнього процесу на факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК. Обрана мною майбутня професія вкрай важлива для суспільства та потребує високого рівня професійних знань, які зможу отримати тільки на факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК для впровадження якісних та безпечних харчових продуктів.

— Вікторіє, дякую за приємне спілкування, до зустрічі в аудиторіях НУБіП України.
 

Розмову вів
Ігор Устименко,
доцент кафедри технології м’ясних,
рибних та морепродуктів

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook