Єлизавета Запольська: «Моя мрія – здобути якісні знання та стати першокласним фінансистом задля розбудови та процвітання економіки України!»

25 липня 2024 року
Випускникам шкіл досить складно обрати професію з урахуванням покликання і здібностей, адже варіантів вибору кар’єри у нинішньому суспільстві багато. Чим одинадцятикласники керуються у виборі професії і на що саме звертають увагу саме в такий складний час, коли в Україні йде війна, – ми з’ясували, поспілкувавшись в приймальній комісії з Єлизаветою Запольською.
  • Єлизавета, кілька слів про себе.

— Я закінчила Ліцей № 227 ім. М.М. Громова міста Києва. На даний час, я вже визначилася з університетом та факультетом. Це НУБіП України, економічний факультет.

  • Єлизавето, а чому саме НУБіП України? Чому економічний факультет і яка спеціальність Вам до вподоби?

— Про університет я дізналася від викладачів кафедри банківської справи та страхування під час проведення профорієнтаційних заходів у школі. Ще раз я переконалася, що хочу навчатись саме в НУБіП України, коли з мамою була запрошена відвідати Музей грошей, банківської справи та страхування. Нам провели захоплюючу екскурсію. Вразила доброзичлива і невимушена атмосфера в стінах університету, також нам доступно були презентовані майбутні професії економічного профілю. Цікаво було дізнатися про міжнародні програми на навчання, стажування та практику. А спеціальність «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок» обрала тому, що професія фінансиста є престижною сьогодні і актуальною буде в майбутньому, а також мене завжди приваблювала діяльність фінансових установ.

  • Чим цікавишся окрім навчання?

— Окрім того, що я люблю мати справу з грошима, обожнюю вечірні прогулянки по центру Києва, також полюбляю догляд за живими квітами та робити декор із сухоквітів. Люблю сцену, сподіваюсь, що в університеті розкрию ще багато талантів.

 

  • Які мрії та план на майбутнє? 

— Перш за все мрію вступити до університету, здобути якісні знання та стати фахівцем своєї справи, а також хочу, щоб в моїй країні наступив мир і ми мали змогу відбудувати нашу державу та насолоджуватися життям. 

  • Єлизавето, успіхів тобі при вступі та з нетерпінням чекаємо тебе побачити серед студентів економічного факультету НУБіП України в новому навчальному році!

 

Розмову провели:
Вікторія КОСТЮК,
завідувач кафедри банківської справи та страхування

Наталія ШВЕЦЬ,
завідувач кафедри фінансів

 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook