Вступна компанія 2024. Чернігівчани обрають для навчання спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» НУБіП України

25 липня 2024 року
Результати вступної компанії 2024 р. підтверджують тенденцію попередніх років щодо збереження популярності НУБіП України серед випускників фахових коледжів. І в цьому помітний суттєвий вплив профорієнтаційної роботи колективу нашого університету загалом і кафедри бджільництва зокрема.
І свідченням цьому конкретно на сьогоднішній день – те, що кілька молодих людей визначили наш виш і спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» першим пріоритетом. Та найкраще про це розкажуть самі вступники.

Один з них – випускник Борзнянського фахового коледжу з Чернігівщини Юрій Довгий. Про можливість якісного навчання на факультеті тваринництва та водних біоресурсів дізнався від друзів, які вже навчаються тут, розповідає юнак. І суттєву роль, безумовно, зіграли і відвідини Днів відкритих дверей, на яких дізнався детальніше про університет та факультет, і був приємно вражений матеріально-технічною базою. Ще один плюс до вступу сюди – можливість брати участь у Всеукраїнській олімпіаді НУБіП для професійної орієнтації випускників шкіл та коледжів, чим я теж успішно скористався.

До нашої розмови долучається ще один його земляк – випускник Дмитрівського ліцею Ніжинського району Артем Колодій. На те, що обрав для навчання саме Національний університет біоресурсів і природокористування України, вплинула його престижність та тим, що він входить до кращих закладів вищої освіти України, розповідає він.

А на запитання про очікування від навчання на факультеті від обох пролунала дуже схожа, але щира відповідь: сподіваємося отримати гарні знання і стати фахівцями у галузі тваринництва, отримати позитивні емоції, враження, і нові знайомства.

 

Розмову провели Валентин Обрамбальський
та доцент кафедри бджільництва
Ігор Головецький

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook