«Впевнена, що НУБіП України є найкращим університетом для реалізації моїх задумів та мрії» – Бажана Сердюк обирає спеціальність 162 «Біотехнології та біоінженерія»

25 липня 2024 року
  • Вітаємо! Розкажіть кілька слів про себе та чому обрали Національний університет біоресурсів і природокористування України?

— Я – цілеспрямована та активна людина, яка прагне здобути якісну освіту та стати фахівцем у галузі біотехнологій. Мене завжди цікавили природничі науки і я мріяла пов'язати своє життя з біологією. Я впевнена, що НУБіП України є найкращим університетом для реалізації моїх задумів та мрії.

  • Звідки дізналися про наш університет та чому обрали спеціальність 162 «Біотехнології та біоінженерія»?

— Навчаючись на природничо-математичному профілі Чернігівського обласного наукового ліцею, часто мала змогу спілкуватися з представниками НУБіП, як викладачами, так і студентами. Спеціальність 162 «Біотехнології та біоінженерія» я вибрала оскільки в цій галузі не вистачає кваліфікованих працівників. Також зважаючи на проблеми сьогодення, важливо швидко та ефективно їх усувати.

  • Які маєте досягнення, розкажіть про хобі, чим займаєтеся у вільний час?

— Впродовж навчальних років я вела активну студентську позицію. Часто брала участь в різноманітних олімпіадах і конкурсах. Моїм найголовнішим хобі є читання, оскільки так можна пережити життя іншої людини, а також дізнатися більше про навколишній світ. Як і більшість людей з мого оточення я обожнюю проводити час на природі. Прикладом такого відпочинку є катання на велосипеді по лісистій місцевості.

  • Що очікуєте після вступу до університету?

— Після вступу в університет хочу продовжувати вести активний спосіб студентського життя, а потужна навчально-дослідна база допоможе мені розвиватися в науковому плані. Також я сподіваюся, здобути поглибленні знання та навички в обраній професії.

  • Ким бачите себе у майбутньому після закінчення навчання?

— Складно сказати де саме я буду працювати, але впевнена, що мої знання та амбіції дозволять мені присвятити своє життя біологічним наукам. Звісно, мрію працювати на одній з найкращих біофармацевтичних лабораторій України. 

  • Дякую, Бажано, за щиру розмову! Професійних звершень та наснаги у здійсненні всіх задумів! До зустрічі в аудиторіях факультету захисту рослин, біотехнологій та екології! 

Наталія Батрак

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook